Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:W sumie od Olka. Fochem. Jak mogłam go pomylić z innym kotem.. Ałć.
najszczesliwsza pisze:Rozważałam przez moment czy Yoda to Olo.
Heh,
kotx2 pisze:Mulesia pisze:kotx2 pisze:Pogubiłam sie juzCzy moge zgłosić Migdała
Obawiam się ,że nie dam uzbierać całej sumy,termin płatności mija dziś
Będą odstetki
Każdy grosz się liczy
Kurcze.Fakturę widzę na ponad 1 000 zł.
Ile Ci brakuje?
Ok.550 zł.
Jednak nie chciałabym prosić o pomoc kosztem innych.Jasdor,dziękuję ale czułabym się zle i niezręcznie
Mulesia pisze:kotx2 pisze:Mulesia pisze:kotx2 pisze:Pogubiłam sie juzCzy moge zgłosić Migdała
Obawiam się ,że nie dam uzbierać całej sumy,termin płatności mija dziś
Będą odstetki
Każdy grosz się liczy
Kurcze.Fakturę widzę na ponad 1 000 zł.
Ile Ci brakuje?
Ok.550 zł.
Jednak nie chciałabym prosić o pomoc kosztem innych.Jasdor,dziękuję ale czułabym się zle i niezręcznie
Podaj mi numer konta na PW.
W czwartek lub piątek mam wypłatę, to przeleję grosik.
jasdor pisze:UWAGA !!! UWAGA !!!!
dziecię me nieślubne przesyła informację :
Niniejszym informuję, iż, z powodu utrzymywania bliskich stosunków z uzytkownikiem zbanowanym, będę korzystać z infrastruktury informatycznej tegoż użytkownika. W związku z powyższym mój IP-adres źródłowy będzie identyczny z adresem użytkownika zbanowanego, co nie jest równoznaczne z autorstwem postów. Dziekuje za uwagę.
ma bananaanananananana
Przekazuję, ponieważ dziecię nie ma możliwości poinformowania o tym osobiście.
A to na zdjęciu, to autograf Andrzeja Mleczki jest
Tylko pytanie: co tam jest na końcu na "K" ?
psiama pisze:No, mówię, że Mleczko napisał tam chyba Katowice![]()
Kraków dzis zwiedziłam pędem strusim z rodziną. Przeszło pięc godzin po troszku Rynku, sukiennic, bazyliki, zamku, smocza u jamy jego, barbakany, bramy florianksiej, plantów STOP ! Krakowskie ciotki informuje, że przy takim tempie nawet nie informowałam o byciu w Krakowie (głowy mi nie myjcie, mea culpa), bo pomysł urodził się pare godzin wczesniejPiekny Krakuuuffff jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 685 gości