Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A kto tu mówi o wyprowadzce? Mówimy, że "Leon na walizkach"jej siostra pisze:gdzie się wyprowadza?
Pewnie to rozważa, na razie ma dość Walusiamavi pisze:A ja właśnie też strzeliłam taki tekst z wyprowadzką... Tak mi się skojarzyło, że Leoś chce sobie gdzieś pojechać...
Annazoo pisze:Pewnie to rozważa, na razie ma dość Walusia
Ktoś tu nie bierze w obronę swojego ulubieńca, Leosia. Powtórzę muanna09 pisze:Annazoo pisze:Pewnie to rozważa, na razie ma dość Walusia
Niemożliwe! Walusia-słodziaka nigdy nie można mieć dość
Annazoo pisze:Ktoś tu nie bierze w obronę swojego ulubieńca, Leosia. Powtórzę muanna09 pisze:Annazoo pisze:Pewnie to rozważa, na razie ma dość Walusia
Może i się rodzi. Przed chwilą wróciłam do domu, powitały mnie zaspane Waluś i Leoś (panie nie ruszyły się z legowisk). Ten ostatni, nie do końca wiedząc co czyni, dał baranka Walusiowi, a najlepsze, że nie było ciągu dalszego w postaci bijatyki.anna09 pisze:Annazoo pisze:Ktoś tu nie bierze w obronę swojego ulubieńca, Leosia. Powtórzę muanna09 pisze:Annazoo pisze:Pewnie to rozważa, na razie ma dość Walusia
Jak brać w obronę, skoro to była Twoja insynuacja, a nie słowa LeosiaJestem przekonana, że między DWÓJKĄ moich ulubieńców rodzi się prawdziwa męska przyjaźń
Annazoo pisze:Leoś: anno09, ranisz me serce nie wspominając, jaki jestem piękny i kochany. I chwilowo poszkodowany. Może nie mam takich wielkich oczysk, ale to mnie pokochałaś jako pierwszego![]()
Ufff ufffanna09 pisze:Annazoo pisze:Leoś: anno09, ranisz me serce nie wspominając, jaki jestem piękny i kochany. I chwilowo poszkodowany. Może nie mam takich wielkich oczysk, ale to mnie pokochałaś jako pierwszego![]()
Leosiu Kochany, nie lubię publicznie mówić o uczuciach, ale kiedy bywam u Ciebie, szepczę Ci do uszka czułe słowa i zapewniam Cię, że nic się w tej materii nie zmieniłoTy i Waluś, choć różnicie się nieco w wyglądzie, w równym stopniu jesteście przystojni i kochani
![]()
Mam wielką słabość do Was obu i byłabym niezmiernie szczęśliwa, gdybyście się zaprzyjaźnili
Powiedz mamusi, żeby publicznie nie pisała źle o Walusiu, bo przecież on też jest członkiem Waszej rodziny, tylko potrzebuje więcej czasu, aby się w tej nowej dla niego sytuacji odnaleźć
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 28 gości