Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Fasolko
ja nic nie czytam, ja leze schowany pod koldrami i czekam az atak zimy minie-w domu jest lodowato.
Gucio zmarzniety
Dorota pisze:anulka111 pisze:Fasolko
ja nic nie czytam, ja leze schowany pod koldrami i czekam az atak zimy minie-w domu jest lodowato.
Gucio zmarzniety
A ja w Twoim legowisku![]()
Mru
anulka111 pisze:U nas dzis cieplo- temp. tak ok,ze oplewilam krzaczorki troche przed blokiem-czekam az po poludniu wqejdzie cien i podlejej je woda z nawozem![]()
Myslami wciaz jestem przy mojej mitycznej dzialce- ciesze sie koszem ,balia na chwasty i pudlem na rzeczy na dzialke-2 rzeczy juz mam![]()
Doczekac sie nie mogeWe wtorek moze cos mi sie uda dowiedziec.
ciekawe ,czy ta druga dzialka bedzie do obejrzenia i zdania do 1czerwca.
A najsmutniejsze jest to ,ze w weekend ten z pierwszym i w przyszlym tyg -sprawdzam matury do wieczora i nie bede miala tam jak od razu poleciec![]()
Za to w tygodniu bede latac
Dorota pisze:anulka111 pisze:U nas dzis cieplo- temp. tak ok,ze oplewilam krzaczorki troche przed blokiem-czekam az po poludniu wqejdzie cien i podlejej je woda z nawozem![]()
Myslami wciaz jestem przy mojej mitycznej dzialce- ciesze sie koszem ,balia na chwasty i pudlem na rzeczy na dzialke-2 rzeczy juz mam![]()
Doczekac sie nie mogeWe wtorek moze cos mi sie uda dowiedziec.
ciekawe ,czy ta druga dzialka bedzie do obejrzenia i zdania do 1czerwca.
A najsmutniejsze jest to ,ze w weekend ten z pierwszym i w przyszlym tyg -sprawdzam matury do wieczora i nie bede miala tam jak od razu poleciec![]()
Za to w tygodniu bede latac
Jak przyjemnie to czytac![]()
U nas na podworku Frakcja Rabatkowa nie lubi kotow
anulka111 pisze:
A przed blokiem posadzilam krzaczki pod ktorymi juz koty sie wyleguija-a jak krzaczki podrosna,to bedzie super schowek przed psami i ludzmi nie lubiacymi kotow.
U nas znow kartka o zakazie karmienia kotow:roll: na klatce schodowej- kartki juz nie ma,dzis wyprodukuje kartke-koty albo szczury-wybór nalezy do Ciebie :twisted:
anulka111 pisze:Na razie okopuje krzackzi przed blokiem,bo jak dostane dzialke to tam sie bede musiala skupic na walce z chwastami,a chwasty rosna jak szalone![]()
![]()
![]()
jaaana pisze:anulka111 pisze:Na razie okopuje krzackzi przed blokiem,bo jak dostane dzialke to tam sie bede musiala skupic na walce z chwastami,a chwasty rosna jak szalone![]()
![]()
![]()
Znaczy, że dobra ziemia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 176 gości