Sunia zrobiła furorę w lecznicy A ja sobie zaplusowałam u wet-psiar, jak raz nie z kotem mnie zobaczyły Ledwo ją stamtąd ewakuowałam Dorcia już wraca z małą do domu, raczej się obejdzie bez przyspieszania
OKI gdybyś była troszkę mniejsza nooo krótsza to bym cię na rękach nosiła Malutka może jednak Muszka ?Myszka? bo to taka muszka faramuszka dostała antybiotyk i czekamy do wyznaczonej daty sterylizacji .W autobusie wszyscy wzdychali do kruszyny ,a ona wpatrzona we mnie jak w obraz Szybko domku nam trzeba.
a ja niedawno dotarłam do domu dobrze że dziecko po mnie wylazło
OKI ma piękne koty ,ale ta jedna to po prostu brylant
tak ,ona jest bardzo grzeczna ,jak by psa nie było ,ta druga również a jak się witały ,całowały ..aż ciężko je będzie rozdzielać . Niestety mała nie chciała jeść gotowana wątróbka zmieszana z suchym i poszło
Witam porannie, przeczytałam wszystkie zaległości, Dorciu jesteś fest Kobietką, a jakby się jakiś sponsor trafił to byłoby super i jeszcze do tego przystojny i kochający zwierzęta to już byłby komplecik Bibuś fajnie, że pomagacie ja niestety w tym temacie nie mogę pomóc ale gdyby ktoś chciał rozśpiewaną paugę, która śpiewa od 5 rano to oddam gada (oczywiście żartuję ja już niedlugo przestanę ją słyszeć z przyzwyczajenia gorzej z sąsiadami
Witam Kochani. BB ma już wyjęte szwy niestety nie wszystkie za tydzień znów muszę jechać ,oczy dużo lepsze . Dzięki wam kot nie cierpi dziś nic nie płaciłam MonikaSt bardzo dziękuję za transport i za puszeczki
Muszka czuje się w miarę dobrze ,chociaż z jedzeniem jeszcze jest na bakier . Biegunki nie ma.
Ja też troszkę odsapnę ,bo nerwy mną targały jak nie wiem co
3x przykro
Ostatnio edytowano Sob maja 19, 2012 11:43 przez dorcia44, łącznie edytowano 2 razy