PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 15, 2012 12:36 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

:1luvu:

Ślicznotki i duże i małe do góry po domki :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pt maja 18, 2012 9:46 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

rene010 pisze:Obrazek

Witam kochani trzymajcie kciuki za maluchy. :(
kociaki przestały jeść, dostały biegunki, są na kroplówkach
jesteśmy załamane, tak dobrze było, tak zdrowo rosły i nagle 2 maluszki w złym stanie.

Dziś P Marta wraca do domu a tu taka wiadomość :(

Dwa chore maluchy zostały oddzielone od swojego rodzeństwa zdrowego, diagnoza weta nie jest pomyślna ale czekamy na dalsze wieści, na dobre wieści :ok:
Ostatnio edytowano Pt maja 18, 2012 10:11 przez rene010, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pt maja 18, 2012 10:02 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

Trzymamy mocno, bo w tej sytuacji kciuki bardzo potrzebne...
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt maja 18, 2012 22:09 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

jest lepiej z kotkami, czarny zaczął znowu jeść, rudemu się też poprawiło, biorą kroplówki i convalescence. znowu się ruszają, biegają z ogonkami w górze, wiec jest szansa że się z tego wygrzebią.

krist

Od: Śro gru 21, 2011 22:25

Post » Pt maja 18, 2012 22:24 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

oooo jak super :ok: :ok: :ok:
to ja trzymam za maluchy kciuki a jak będzie wiadomo co z nimi zacznę rozmowy o tri :mrgreen:
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Sob maja 19, 2012 13:00 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

Dzisiaj powiało optymizmem, oba małe jedzą i dokazują, znowu dostały kroplówki z antybiotykiem, czyści je jeszcze ale jest lepiej niż było. była scena dramatyczna jak mi wyszła ich mama i poszła pod drzwi łazienki w której są izolowane zdrowe kociaki. Ich piski i wyciąganie łapek przez otwory w drzwiach serce krajało.
Rudi i Felicja najprawdopodobniej jutro- pojutrze idą do domów stałych, dzisiaj były na przeglądzie, są zdrowe negatywne i odrobaczone.
W lecznicy gonitwa, dalej są wszystkie koty do adopcji i dokazują strasznie.

krist

Post » Nie maja 20, 2012 16:09 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

:( Trzymam kciuki za maluszki i oczywiscie za inne kocie pieknosci na Podkarpaciu :ok: U Tuli wszystko w porzadku ,strasznie dokazuje,ale jakos to wytrzymujemy. :roll: :lol: Ale prawde powiedziawszy potrzebuje Waszej pomocy w psiej sprawie :?: :oops: .Wiem ,wiem to forum kocie ,ale pewien wiekowy psiak potrzebuje pomocy na gwalt ze tak powiem. :cry: W zeszlym roku latem stracil pana,smierc, :cry: niecale 3 mc pozniej stracil dom ktory splonal. :( Przez caly rok do dzisiaj blaka sie po wsi bezpanski,mieszkancy daja mu jesc przynajmniej niektorzy,ale stan psiaka jest zly,zachudzony,zapchlony i do tego na moje oko ma straszna nuzyce.,cale lyse placki ,drapie sie do krwi. :cry: Zastanawiam sie co z nim zrobic?bo ja tutaj jestem tylko do srody,a potem znowu jade do domu. :? Zglosic go ale gdzie ? Jak mu pomoc?Napiszcie co dalej z nim zrobic,aha i najwazniejsze psiak mieszka w Gniewczynie kolo Przeworska.Blagam pomozcie? bo tak go dalej nie mozna zostawic. :!:
bogusika1

bogusika1

Od: Sob lis 29, 2008 20:49

Post » Nie maja 20, 2012 16:50 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

Witam wszystkich :mrgreen: Jezeli to nie sprawi Wam róznicy to moge przyjać mamuśke z maluchami na DT. Takie koty sa u nas w "modzie". Przepraszam, że to tak zabrzmiało ale sprawdzam wszystkie domki do których wydaje maluchy albo dorosłe :mrgreen:
Przy okazji KotwKratkę mam kotkę ( 17.05.skończyła 3 m-ce zaszczepiona) o dziwnym umaszczeniu. Z przodu czarna tri z góry czarna szylkretka 8O . Moze taki kot Cie bedzie satysfakcjonował. Zdjęcia moge wysłać :ok:
Życzę duzo cierpliwości, bo robicie dobra robotę :D
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Nie maja 20, 2012 18:11 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

bogusika1 pisze::( Trzymam kciuki za maluszki i oczywiscie za inne kocie pieknosci na Podkarpaciu :ok: U Tuli wszystko w porzadku ,strasznie dokazuje,ale jakos to wytrzymujemy. :roll: :lol: Ale prawde powiedziawszy potrzebuje Waszej pomocy w psiej sprawie :?: :oops: .Wiem ,wiem to forum kocie ,ale pewien wiekowy psiak potrzebuje pomocy na gwalt ze tak powiem. :cry: W zeszlym roku latem stracil pana,smierc, :cry: niecale 3 mc pozniej stracil dom ktory splonal. :( Przez caly rok do dzisiaj blaka sie po wsi bezpanski,mieszkancy daja mu jesc przynajmniej niektorzy,ale stan psiaka jest zly,zachudzony,zapchlony i do tego na moje oko ma straszna nuzyce.,cale lyse placki ,drapie sie do krwi. :cry: Zastanawiam sie co z nim zrobic?bo ja tutaj jestem tylko do srody,a potem znowu jade do domu. :? Zglosic go ale gdzie ? Jak mu pomoc?Napiszcie co dalej z nim zrobic,aha i najwazniejsze psiak mieszka w Gniewczynie kolo Przeworska.Blagam pomozcie? bo tak go dalej nie mozna zostawic. :!:

Gmina ma obowiązek opieki nad bezdomnymi zwierzętami, trzeba psiaka zglosic do UG i przypilnowac aby mu pomogli. Różnie z tą pomocą niestety bywa.
A może w schronisku w Orzechowcach coś podpowiedzą, zadzwoń do nich.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Nie maja 20, 2012 19:46 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

można by zapytać w Orzechowcach i w Rzeszowie kto ma z tą gminą (Przeworsk?) podpisaną umowę. Teoretycznie każda gmina powinna sprawe jakoś załatwić, ale są takie sk.... jak Radymno które z nikim nie podpisały a jak zadzwonili ludzie że jest umierający pies to im w gminie powiedzieli żeby nakarmili i wypuścili albo adoptowali

krist

Post » Nie maja 20, 2012 19:50 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

Angalia pisze:Witam wszystkich :mrgreen: Jezeli to nie sprawi Wam róznicy to moge przyjać mamuśke z maluchami na DT. Takie koty sa u nas w "modzie". Przepraszam, że to tak zabrzmiało ale sprawdzam wszystkie domki do których wydaje maluchy albo dorosłe :mrgreen:
Przy okazji KotwKratkę mam kotkę ( 17.05.skończyła 3 m-ce zaszczepiona) o dziwnym umaszczeniu. Z przodu czarna tri z góry czarna szylkretka 8O . Moze taki kot Cie bedzie satysfakcjonował. Zdjęcia moge wysłać :ok:
Życzę duzo cierpliwości, bo robicie dobra robotę :D

Napisz skąd jesteś, i może mail kontaktowy albo telefon. Kotki są chwilowo niedysponowane, ale jak wyzdrowieją wszelka pomoc będzie potrzebna, a najbardziej przy adopcji.

krist

Post » Pon maja 21, 2012 7:50 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

Troszkę daleko, bo ze Śląska :cry:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Pon maja 21, 2012 8:06 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

bogusika1 pisze::( Trzymam kciuki za maluszki i oczywiscie za inne kocie pieknosci na Podkarpaciu :ok: U Tuli wszystko w porzadku ,strasznie dokazuje,ale jakos to wytrzymujemy. :roll: :lol: Ale prawde powiedziawszy potrzebuje Waszej pomocy w psiej sprawie :?: :oops: .Wiem ,wiem to forum kocie ,ale pewien wiekowy psiak potrzebuje pomocy na gwalt ze tak powiem. :cry: W zeszlym roku latem stracil pana,smierc, :cry: niecale 3 mc pozniej stracil dom ktory splonal. :( Przez caly rok do dzisiaj blaka sie po wsi bezpanski,mieszkancy daja mu jesc przynajmniej niektorzy,ale stan psiaka jest zly,zachudzony,zapchlony i do tego na moje oko ma straszna nuzyce.,cale lyse placki ,drapie sie do krwi. :cry: Zastanawiam sie co z nim zrobic?bo ja tutaj jestem tylko do srody,a potem znowu jade do domu. :? Zglosic go ale gdzie ? Jak mu pomoc?Napiszcie co dalej z nim zrobic,aha i najwazniejsze psiak mieszka w Gniewczynie kolo Przeworska.Blagam pomozcie? bo tak go dalej nie mozna zostawic. :!:

Napisałam WP.
Pozdrawiam i daj znać .
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pon maja 21, 2012 8:09 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

Angalia pisze:Troszkę daleko, bo ze Śląska :cry:

Śląsk to nie Kanada.
:D damy rade
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pon maja 21, 2012 8:24 Re: Podkarpacie.maluchy potrzebują pomocy str 25 odwiedź na

GuniaP pisze:Trzymamy mocno, bo w tej sytuacji kciuki bardzo potrzebne...

Kciuki pomogły :1luvu:
Kicie maja sie lepiej tak jak Krist pisał :mrgreen: ufff

a ja napsze co mi P Marta mówiła tel w sobotę .
Kicie są tak śliczne i chyba skradły serce P Krzysztofowi że jak P. Marta wróciła ze Szpitala i chciała je zabrać od P Krzysztofa to P Krzysztof się nie zgodził. 8O
:lol: :lol: :lol:

Obecnie P Krzysztof im Tatkuje czy jak to sie tam nazywa :mrgreen:
A podobno straszny bałagan P Krzysztofowi zrobiły 4 rozrabiaki i mamuśka. :mrgreen:
Takie małe :roll: robaczki pęzające.

Tak więc kochani zdjęcie tego nie pokaże co to za cudenka mamy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
każde inne i każde piekne.

A tak słodko wyglądają.... :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek[/quote]
ObrazekObrazek

rene010

[poprzednia][następna]