puszatek pisze:mam 10-tego kota
no jak? nic nie powiedziałaś ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:Ty nie zniknieszKto uratuje te zwierzęta,które czekają na Ciebie ?
Masz serduchoi za to Ciebie kochamy
lidka02 pisze:ruda32 pisze:Ty nie zniknieszKto uratuje te zwierzęta,które czekają na Ciebie ?
Ja też was kocham wasinnych bym wytłukła .....no wiesz stres nie wiadomo jak pociągnę , moze ta z kosą już tuż tuż
ale wolę koty nawet z pchłami
ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:Ty nie zniknieszKto uratuje te zwierzęta,które czekają na Ciebie ?
Ja też was kocham wasinnych bym wytłukła .....no wiesz stres nie wiadomo jak pociągnę , moze ta z kosą już tuż tuż
juto będziesz miała miły dzień i humor będzie lepszy
lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:Ty nie zniknieszKto uratuje te zwierzęta,które czekają na Ciebie ?
juto będziesz miała miły dzień i humor będzie lepszy
Jak by coś to ty oberwiesz
vailet pisze:Lidka czytam i płaczę![]()
![]()
![]()
u mnie tym razem,teraz nie o kota chodzi...ale jak Ty to ogarniasz
![]()
bo ja nie daję rady psychicznie i fizycznie.Sypiemy się...moja rodzina
![]()
![]()
Szpital już nie tylko dla mnie...ktoś mi bliski leży i nie wiadomo czy z niego wyjdzie![]()
![]()
Ja nie lubię ludzi,ale on pokochał w końcu koty i persica to jego pupilka.Kotka bała się go,a teraz śpi z nim![]()
tak cierpliwy był.Ojciec TŻ-a
![]()
vailet pisze:Lidka ja patrzyłam 15 lat na babcię moją po wylewie.Ona tylko płakała nie umiała mówic już potem i pod siebie.Matka przez to w głowę dostała i boi się mieć zwierzaki i ludzi(związać się z kimś) że umrze.
Tak też nie można patrzec bo umrze to ,każdy kiedyś umrze no nie?Matka uważa że męczę kota bo chodzę do weta.Nie mogę jej się zwierzyć co się dzieje.Jej sprawy są ważniejsze.Rodzina TŻ-a jest mi bliższa i blisko mieszkamy.Zaakceptowali mnie bez kasy bo nie miałam wtedy renty jeszcze.Pomagają z mieszkaniem i ciągle się martwią co my zrobimy jak umrąCzynsz i klitka jest matki TŻ-a.Prąd i wszystko płacą oni.Bez nich pójdziemy pod most,chyba że siostra TŻ-a mu pomoże,ale się zadłużyła przez ten mały domek co zaczęła budować.Wynajeła sąsiadów bo taniej.Moja matka jest w dobrej formie bo jest młodsza.Zofia
tak ma na imię.Miała tydzień temu urodziny i 15-go imieniny.Nic jej nie dałam
Zadzwoniłam tylko z życzeniami.Widzę że Ciebie już to wszystko spotkało...mnie dopiero czeka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 57 gości