Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2012 17:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MalgWroclaw pisze:Bo u mnie wpisałaś o problemach łapankowych. Coś więcej na pw?

zapomniałam ci na pw dopisać
Zmetoda transpoertrkowa będzie ciężko bo koleżanka ma takie inny, co sie otwiera jak walizka od połowy, nie ma drzwiczek, ta pani u której na podwórku są to ma psy więc wcale nie ma, a ja mam wilkinowy i nie da sie z drziwczkami nic ustawić. No nic będa łapać ręcznie
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt maja 18, 2012 17:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:Obrazek
Witajcie weekendowo :)

helou :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt maja 18, 2012 17:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kalair pisze:Co z tym czesaniem Garfiku?
Cześć.

Duża znowy gdzies posiała szczotkę ;(
chyba tam nadajnik zamontowac karzę bo już od 3 dni nie czesano mnie buuuuu

Karolek(ona)

Post » Pt maja 18, 2012 17:56 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

kiche_wilczyca pisze:
Karolek(ona) pisze:Zostaw to pudło i chodź mnie czesać......................chyba się nie doczekam
ObrazekObrazek
i mój prawy profil...........................................i koci grzbiet
ObrazekObrazek
To moja piękna facjata :mrgreen:
ObrazekObrazek
i moje cudne łapki
ObrazekObrazek
zaraz będzie mniej ciekawy okaz do oglądania

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

miłego weekendu :)
dzięki i nawzajem
Obrazek

Karolek(ona)

Post » Pt maja 18, 2012 18:13 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Fajne fotki Karola. Twórcza kobita z Ciebie :)
Miłego wieczoru.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt maja 18, 2012 18:51 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 18, 2012 18:53 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MonikaMroz pisze:Fajne fotki Karola. Twórcza kobita z Ciebie :)
Miłego wieczoru.

a dziękować, dziękować :D

Karolek(ona)

Post » Pt maja 18, 2012 18:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Myszolandia pisze:Obrazek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

hej Msyiu i jak ci sie podobamy ??

Karolek(ona)

Post » Pt maja 18, 2012 20:44 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Cześć, Karola, wieczornie :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt maja 18, 2012 20:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Jakoś dziś jestem zmęczona. Ciekawe :?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob maja 19, 2012 6:45 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:Cześć, Karola, wieczornie :D .

No heja
napisz mi esa jak bedziesz miala z czego co z Zosia bo mnie do wieczora nie będzie.

MalgWroclaw pisze:Jakoś dziś jestem zmęczona. Ciekawe :?

No ciekawe przeciez ty nic tylko brzuchem do góry całymi dnaimi lerzysz :wink:
Mam nadzieję że sie wyspałaś i odpczywasz czasem też :!:

Ja sie odmeldowuję bo mnie juz wzywają - musze jechać tyrac na działce (ale tak na 3h to sobie rozplanuje składanie grile i pochowam śrubki, żeby ich szukać :D )

Miłego dnia - nawiedzę was wieczorem !!!!!!!
Ostatnio edytowano Sob maja 19, 2012 6:49 przez Karolek(ona), łącznie edytowano 1 raz

Karolek(ona)

Post » Sob maja 19, 2012 6:48 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

A ja się nie wyspałam... Koty po mnie biegały :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob maja 19, 2012 6:50 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Bazyliszkowa pisze:A ja się nie wyspałam... Koty po mnie biegały :twisted:

moje też po mnie nad ranem biegają, jak zwykle kopały w kuwecie - ale co zrobić. nie pozamykam do szafy na noc hehe

Karolek(ona)

Post » Sob maja 19, 2012 6:52 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolcia, nie utyraj się tam za bardzo, nie daj się, kobieto :mrgreen: .
Pewnie, że napiszę smsa, jak tylko coś będzie wiadomo.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob maja 19, 2012 7:44 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Hejka :D Tyracie na działce, a mi się nic nie chce. Ale jedziemy z Ederlezi na rowerze parę kilometrów zrobić. Oprócz sprzątania to muszę się jeszcze uczyć, ach ciężko to widzę. Udanego, mało męczącego dnia kochani :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

[poprzednia][następna]