Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Malutki Filuś, może go pomyliłaś z innym kotkiem, to niemożliwe
lidka02 pisze:alab108 pisze:Malutki Filuś, może go pomyliłaś z innym kotkiem, to niemożliwe
Tak on jeszcze jest mały też jestem zdziwiona ale widocznie w jajach mu gra
vailet pisze:lidka02 pisze:alab108 pisze:Malutki Filuś, może go pomyliłaś z innym kotkiem, to niemożliwe
Lidka w jakim wieku on jest?
lidka02 pisze:vailet pisze:lidka02 pisze:alab108 pisze:Malutki Filuś, może go pomyliłaś z innym kotkiem, to niemożliwe
Lidka w jakim wieku on jest?
Nie wiem 6 albo 7 miesięcy coś tak ...
vailet pisze:Witaj Lidka!Znowu płaczesz?Wczoraj miałaś lepszy humor.Ten link Cię przybił
lidka02 pisze:vailet pisze:Witaj Lidka!Znowu płaczesz?Wczoraj miałaś lepszy humor.Ten link Cię przybił
Ja zabrałam tego psa wyrzucili go w lesie to starsza sunia i nie mam gdzie jej dać a w lesie nie mogłam zostawićgłowa mi pęka ..
lidka02 pisze:Mam drania mam , wiecie kto mi leje i zasmradza bude FILUŚ tak ten mały brzdąc z chorym okiem złapałam go na gorącym uczynku, dwa dni temu zaczał koty łapać za szyje a teraz leje musze go wykastrować i to jak najszybciej
, a chciałam to zrobić za miesiąc .Ale widocznie on już znaczy musze to mu przerwać założyłam czyste zasłonki pachniały tylko chwile bo Filuś je olał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 106 gości