Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2012 12:04 Re: Pakt Czarownic XXXII

kotka nazywa się Mutka :-)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt maja 18, 2012 12:06 Re: Pakt Czarownic XXXII

Fakt, czytałam 8)
Że niby odważna taka :)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt maja 18, 2012 14:42 Re: Pakt Czarownic XXXII

AYO pisze:Wniosek przeszedł przez aklamację :mrgreen: :piwa:

Maluszek od jasdor zgłoszony na maj

Dobra. Niech Ci bedzie. Jak żeś się tak uparła. Ale nawet gdyby, to oddam jak mi się uda nazbierać.
Apel do głosujących:
Bardzo prosze nie traktować mojej osoby inaczej niż kogos innego. Jestem tylko pomagaczką i wiem na pewno, że są tacy, którzy bardziej potrzebują pomocy.

Co do kici na razie rozrabia, ale bardzo tęskni za rodzinką. Na szczęście po lekach paja sie jej otworzyła i się drze. Bo wczoraj żadnego głosiku z siebie nie wydała ani razu.
Żeby tylko jakoś było dobrze :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt maja 18, 2012 14:45 Re: Pakt Czarownic XXXII

Mała Mutka :-) niech rośnie zdrowo i nie choruje..
JASDOR niech żyje nam!!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Pt maja 18, 2012 14:46 Re: Pakt Czarownic XXXII

U mnie się wszystko wzięło i popierdoliło.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pt maja 18, 2012 14:48 Re: Pakt Czarownic XXXII

hej!!
Siostro, co się stało ???
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Pt maja 18, 2012 14:50 Re: Pakt Czarownic XXXII

To się nie nadaje do upublicznienia.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pt maja 18, 2012 14:51 Re: Pakt Czarownic XXXII

to Cię wirtualnie drapię za uszkiem i przytulam mocno...
Trzym się :-)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Pt maja 18, 2012 15:49 Re: Pakt Czarownic XXXII

Ależ mnie wkurzył mój eks :evil: We środę byłaby nasza 6 rocznica, gdybyśmy byli razem, więc miałam lekką chandrę. A w czwartek on do mnie pisze smsa, w którym się żali jak to mu samochód wysiada i pieniędzy brakuje i jeszcze oczekuje mojego wsparcia i poklepania po ramieniu. A najlepsze w tym wszystkim jest, że on ma dziewczynę! To z jakiej paki do mnie pisze?! No aż mną miotnęło ze złości :evil:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt maja 18, 2012 16:56 Re: Pakt Czarownic XXXII

Dzyśka pisze:Ależ mnie wkurzył mój eks :evil: We środę byłaby nasza 6 rocznica, gdybyśmy byli razem, więc miałam lekką chandrę. A w czwartek on do mnie pisze smsa, w którym się żali jak to mu samochód wysiada i pieniędzy brakuje i jeszcze oczekuje mojego wsparcia i poklepania po ramieniu. A najlepsze w tym wszystkim jest, że on ma dziewczynę! To z jakiej paki do mnie pisze?! No aż mną miotnęło ze złości :evil:

Ja bym mu odpisala ze twoje bmw smiga zajebiscie i ze bylo nie kupowac na szrocie... ze twoj nowy kochanek zabral cie na taki seks ze smsy piszesz rzesami, a na horyzoncie sie kryje kolejny facet.
A potem bym mu napisala jeszcze tak:
PS. sorry ze nie bede odpisywac przez kolejne dwa tygodnie ale sam rozumiesz... zajeta jeste :mrgreen:

Najszczesliwsza, bardzo mi sie podobalo zdjecie Twojej sukienki :ok: nie upubliczniaj, jesli nie mozesz ale pamietaj co sie popierdoli to bardzo boli. ale czasem tak byc musi bo sie czlowiek z nadmiaru szczescia dusi... wierszokletka ze mnie licha wiec zapraszam na kielicha :)
A tak na serio - mocno sciskam i tule i przesylam Ci duzo cieplej pozytywnej energii i sily. Tak w zyciu jest czasami ze sie cos sypie. Najwazniejsze zeby nie zapomniec o tym, co daje szczescie...

Ja dzis ostatni dzien w pracy. Wzruszyly mnie moje dziewczyny z ksiegowosci - dostane od nich ksiazke ktora kazaly sobie zamowic :) Wysciskawszy mnie pozapraszaly na piwo (oj kroi sie alkoholowe lato ;)), bardzo duzo dobrych i cieplych slow uslyszalam. Wzruszylam sie.
Na sam koniec cisnienie podniosla mi moja szefowa. Najpierw marudzila ze zrobilam jej za mocna herbate (jakby to nalezalo do moich obowiazkow :evil: ), potem doczepila sie ze za glosno pisze na klawiaturze. I cos tam jeszcze pobrzakala, na szczescie moja pamiec robi szybki reset i mam juz spokoj.
W poniedzialek ide na szkolenie do nowej pracy - jesli sie wszystko uda prace zaczne od czerwca. Tak wariackiej rozmowy o prace nie mialam nigdy :) Ale fajnie bylo.

Glus mi podszczywa zas katy, dostanie furagin prewencyjnie i zaraz go opierdziele. Mam przepiekne zolte firanki od tesciowej, dostane jeszcze zielone i rolety na okno :) a 25.05 jade na spotkanie z klubem dyskusyjnym ksiazki w Zabrzu. Bedziemy podrozowac pociagiem i rozmawiac o bardzo pieknej i madrej ksiazce "Przedzial dla pan". Polecam kazdej kobiecie w dowolnym wieku i kondycji zyciowej. O podrozy przez zycie i szukaniu zrodel swojej kobiecej sily, swojego piekna wewnetrznego i odkrywaniu tego, co najbardziej skryte w nas. Cudna ksiazka.

No to ide ogladac serial, zrobie sobie kawy a potem sie biore za porzadki i pranie. DOBREGO WIECZORU! Cycki sztram i do przodu.
I mocne kciuki za kociaczka od jasdor.

Vil, dzwon i pisz do Aski moze potrzebuje pomocy, moze cos sie stalo - ona nie z tych, co rzucaja wszystko i maja w du. To naprawde odpowiedzialna dzioucha i zaczynam sie martwic...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt maja 18, 2012 17:08 Re: Pakt Czarownic XXXII

Najszczesliwsza - odnosnie swap party na slasku, tu jest watek:
viewtopic.php?f=8&t=129387&start=225

Jakbys chciala wpasc na kawe to zapraszam :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt maja 18, 2012 17:10 Re: Pakt Czarownic XXXII

Pogubiłam sie juz :oops: Czy moge zgłosić Migdała :?: Obawiam się ,że nie dam uzbierać całej sumy,termin płatności mija dziś :( Będą odstetki :( Każdy grosz się liczy :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt maja 18, 2012 18:12 Re: Pakt Czarownic XXXII

Definitywnie zrzekam się kandydowania w tym miesiącu na korzyść Migdała !!!!
Ja mogę leczyć na krechę i nie musze płacić na już.
I niedawno otrzymałam pomoc od Was.
Wszystko w temacie.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt maja 18, 2012 19:42 Re: Pakt Czarownic XXXII

kotx2 pisze:Pogubiłam sie juz :oops: Czy moge zgłosić Migdała :?: Obawiam się ,że nie dam uzbierać całej sumy,termin płatności mija dziś :( Będą odstetki :( Każdy grosz się liczy :(

Kurcze. :( Fakturę widzę na ponad 1 000 zł.
Ile Ci brakuje?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt maja 18, 2012 19:46 Re: Pakt Czarownic XXXII

Ja chciałam przypomnieć delikatnie, że mamy skarpetę na nagłe hece :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]