Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2012 12:00 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

kalair pisze:Kciuki dziewczyny mocne. Witajcie!

Witaj Bożenko!Dziękujemy :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt maja 18, 2012 12:04 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Monika53 pisze:WitamyObrazek

Dziękuję Monika53 i wzajemnie :)
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 18, 2012 12:04 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt maja 18, 2012 12:06 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Zastanawiam się z tym sklepem bo ja telefonicznie zawsze zamawiam.Poprostu nie umiem innaczej :oops: i płacę przy odbiorze.Czy to innaczej nie wyjdzie,drożej bo płatność przy kurierze?
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 18, 2012 12:16 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

kiche_wilczyca pisze:Cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Witam i dziękuję Marta :)
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 18, 2012 12:33 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:Zastanawiam się z tym sklepem bo ja telefonicznie zawsze zamawiam.Poprostu nie umiem innaczej :oops: i płacę przy odbiorze.Czy to innaczej nie wyjdzie,drożej bo płatność przy kurierze?

ze strony: http://www.swiatkarm.pl/s,regulamin,136.html

Obrazek
(kliknij miniaturkę)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt maja 18, 2012 12:44 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Jak wróci dr Słodki, zasugeruj 2rzeczy:
* karma fibre response RC
* pasta Ig-PRO DC
Poza tym uważam, że to bardzo niedobrze, że sugerujesz się zawsze tym, co wyczytasz tu na forum, zamiast ufać lekarzom. Masz wątpliwości? Zadzwoń do weta, niech wytłumaczy dlaczego zalecił tak, a nie inaczej.

filifionkaa

Od: Pt sty 21, 2011 17:16

Post » Pt maja 18, 2012 12:45 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

zabers pisze:
vailet pisze:Zastanawiam się z tym sklepem bo ja telefonicznie zawsze zamawiam.Poprostu nie umiem innaczej :oops: i płacę przy odbiorze.Czy to innaczej nie wyjdzie,drożej bo płatność przy kurierze?

ze strony: http://www.swiatkarm.pl/s,regulamin,136.html

Obrazek
(kliknij miniaturkę)

zabers dzięki w poprzedniej miniaturce jak weszłam to są telefony na stronie :)
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 18, 2012 12:53 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

filifionkaa pisze:Jak wróci dr Słodki, zasugeruj 2rzeczy:
* pasta Ig-PRO DC
Poza tym uważam, że to bardzo niedobrze, że sugerujesz się zawsze tym, co wyczytasz tu na forum, zamiast ufać lekarzom. Masz wątpliwości? Zadzwoń do weta, niech wytłumaczy dlaczego zalecił tak, a nie inaczej.

Mam wątpliwości lecz nie rozmawiałam z tym wetem co to przepisał bo ich na żądanie nie ma.Lekarz prowadzący wie więcej.Zaraz zobaczę co to za pasta co napisałaś.Nie sugeruję pasta leży i czeka aż zdecyduje Dr.Słodki.Opowiem co jest grane i zobaczymy co powie.Nie ufam wszystkim wetom jak i lekarzom bo jeden mi przepisał na spuchniętą stopę (nie aż tak mocno) furosemid,a drugi mówi "nie brać tego bo pani jest za słaba".Posłuchałam tego który nie kazał brać i noga sama w tydzień się naprawiła bez niczego.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 18, 2012 15:38 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

A ja witam i pozdrawiam :)
Weekend się dla niektórych zaczyna - dla mnie dopiero jutro po południu :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt maja 18, 2012 16:03 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

filifionkaa pisze:Jak wróci dr Słodki, zasugeruj 2rzeczy:
* pasta Ig-PRO DC

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt maja 18, 2012 18:20 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Ja na Telekarmie też jak zamawiam płacę przy odbiorze. Mam 10 zł za przesyłkę i jak mi kurier przynosi to nie płacę więcej tylko za to co zamówię plus 10 zł. przesyłka. Nie ponosisz żadnych więcej kosztów tylko dlatego że kurier ci przywiezie. On tylko dostarcza.

Witaj w piątkowy wieczór :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt maja 18, 2012 19:31 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

MonikaMroz pisze:

Ja na Telekarmie też jak zamawiam płacę przy odbiorze. Mam 10 zł za przesyłkę i jak mi kurier przynosi to nie płacę więcej tylko za to co zamówię plus 10 zł. przesyłka. Nie ponosisz żadnych więcej kosztów tylko dlatego że kurier ci przywiezie. On tylko dostarcza.

Witaj w piątkowy wieczór :)

to akurat zeleży od sklepu - niektórzy sobie doliczają za opłate przy odbiorze ok. 5zł dodatkowo ale informuja o tym więc będziesz wiedziała
na telekarmie jak zamówisz powyżej 90zl nie ma kosztów wysyłki i tak jak Monia pisała, nie ma róznicy czy płacisz z góry czy przy odbiorze i są szybcy - ja karme miałam na drugi dzień :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt maja 18, 2012 20:39 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Już się witam :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt maja 18, 2012 21:20 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

olafen pisze:A ja witam i pozdrawiam :)
Weekend się dla niektórych zaczyna - dla mnie dopiero jutro po południu :)

Witaj Ola!Ja już mam weekend przekichany :( :( Tym razem nie o Bejbi chodzi.TŻ dzwonił że jego tata jest w szpitalu :cry: :cry: Ma stan przedzawałowy i zapalenie płuc!Zemdlał znowu!Przed przychodnią i dopiero go zabrali do szpitala :cry: :cry: Co się dzieje z lekarzami :?: :!: To że ma ponad 80 lat to nic nie robić?On płacił składki i nigdy nie leczył się.Ma choćby za to prawo teraz godnie być leczony i już pisałam że to nie było pierwsze omdlenie.Leży w szpitalu nr.2 (to tylko wiadomość dla ludzi z Bydgoszczy).Szpital 2 jest jednym z lepszych u nas.Personel zupełnie inny do ludzi.Gdyby nie przyjechali ojca wyciągnąć na siłę do przychodni już by nie żył.Z Berlina wnuczki są i go zaciągnęły.
Nawet nic nie wiedziałam :cry: :cry: :oops: :oops: bo tylko Bejbi ostatnio się liczy.Wstyd mi.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]