Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klempusia pisze:super z tymi kaflami.
ja na weekend jade do chrzesnicy, ale od poniedzialku moje rece sluza w lokalu:))) w ogole jutro juz bym przyszla, ale sie zapisalam na to szkolenie wolontaryjne ...
a kciuki (dziekuje wszystkim, ktorzy zaciskali!) juz mozecie puscic, niestety nie zdalam:(((
Magija pisze:powiem Wam, że dziś doszliśmy z płytkami już do ściany
w sobotę skończymy podłogę - można by już fugować tak więc weźmiemy się za fugowanie
jakby ktoś jeszcze jakimś cudem nagle zechciał się dołączyć do prac to fajnie, jak nie to trudno choć trochę przykro
zostanie nam: kwestia kibla, drzwi do kibla, ściany w środku kibla, płytki na ściany za klatkami i za zlewem i właściwie chyba to tyle, przedpokój na razie zostawiamy chyba jak jest, się zobaczy na co nam jeszcze starczy sił
potem wstawię zdjęcia
Magija pisze:co do drzwi, mamy farbę akrylową piaskową, można je tym potraktować, można w lokalu, nie ustaliliśmy bo pisałaś, ze przywieziesz umalowane ale jak nie ma gdzie to przeca tam miejsca dosyć
Georg-inia pisze:zaraz, ale jak w sobotę? to w sobotę w końcu stoimy na Piotrkowskiej, jedziemy do schronu czy do Bunkra? bo ja już zgłupiałam...
Magija pisze:Georg-inia pisze:zaraz, ale jak w sobotę? to w sobotę w końcu stoimy na Piotrkowskiej, jedziemy do schronu czy do Bunkra? bo ja już zgłupiałam...
tzn chyba my 4 idziemy na Piotrkowską ale ruru się na Piotrkowską nie zgłaszała
Magija pisze:Ania przyda się na 100%
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 199 gości