Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Na fejsie odezwała się dziewczyna, która... nie uwierzycie - myśli o adopcji Pimpusia! Pisze, że ma już kotkę białaczkową i szuka jej towarzysza. Myślę, że można to rozważyć, tylko nie wiem czy Pani Iwona chce wziąć kawalera (po leczeniu grzybka ofkors) na DT czy DS...
Co do chlupania i brązowego wycieku u Gucia - Szosza-Blondi miała podobnie, ona musiała mieć długo problemy z uszami... Na szczęście przepisali jej jakąś maść śmierdzącą mentolem i już uszko jest ładne. Mam przebiegły plan odchamienia Gutka - aby go zachęcić do przebywania poza boksem, będę go karmić smakołykami za każdym razem, kiedy będę wyciągać z klatki (albo nawet karmić poza klatką, jak się da). A jeśli każdy na dyżurze tak zrobi, to Gucio odchami się szybciej - tadaaa! Jestem genialna, co nie?
W piątek napiszę które dyżury biorę, bo zapomniałam ustalić grafik pracy na przyszły tydzień.
herzpl pisze:melduje ze dawki w sreberku sa jeszcze tylko dwie.mam pytanie czy dalej dajemy mokre co drugi dzienbo kartki z info nie bylo.
aange pisze:herzpl pisze:melduje ze dawki w sreberku sa jeszcze tylko dwie.mam pytanie czy dalej dajemy mokre co drugi dzienbo kartki z info nie bylo.
sreberka sa jeszcze pod bibułką- rozdzieliłam je żeby nie chłonęły wilgoci- było ich 36 więc starczy do końca terapii
mokre dla zdrowych kotów nadal co drugi dzień- rozpiska na tablicy korkowej powieszonej na sitce woliery
pimpek nie jest taki dziki - daje się głaskac i mruczy przy głaskaniu- boi sie ludzi ale jest bardzo łagodny
asiakociara pisze:moge napisac wam co naprawde skłoniło nas do oddania shilli nie znudziła sie stacji problemem było to ze pchała sie pod samochody nigdy nie była zaniedbywana jednakze nie mogła wchodzic na stacje w dzien a z tym nikt sobie nie radził ona chciała tam mieszkac z nami szukalismy jej domku ale nikt nie chcial naszej kotki miała na imie titi nocowała na stacji ale sanepid nie pozwalał.chciałam ja zabrac do siebie ale moj kot ma białaczke jest nosicielem juz 2 kotki pochowałam nie przeżyła bym gdyby ja taz to spotkało.nie miałam serca zawiesc ją do schroniska wierze ze dzieki wam znajdzie dom i kochajacych ludzi ja długo ją szukałam uwielbia jak trzyma sie ją na rękach wtedy na nich zasypia brak nam jej z nia stacja była fajniejsza ale wole by ktos ją pokochał bo naprawde jest tego warta .dziekuje ze sa tacy ludzie jak wy
MIKUŚ pisze:Bałam się tego jak Pimpek dojdzie do siebie że zdziczeje, ale często choroba łączy i wzmacnia więź. Liczę na to że Pimpek w pełni zaakceptuje kiedyś swój nowy dom i otworzy się w Nim.
A Ja mam wieści od Spidiego obecnie Inguś![]()
Ingi bije "Wielkiego Brata" (Buffiego). Chce się z Nim bawić, ale biedny Buffy nie rozumie czego ten gówniarz od niego, poważnego i dostojnego kocura, chce. Biedny dachowiec wygląda przy Nim jak jakiś niedożywiony wypierdek mamuta. W końcu Buffy to 2 letni maincoon.
Śmieją się z Niego wszyscy, jest pociechą całej rodzinki. Uwiódł najmłodszego człeka rodzinyAktywnie uczestniczy w życiu swoich Nowych Dużych, pomaga się myć, zmywa gary, sprząt i robi za Nianię
herzpl pisze:szybka ciala nabierze urosnie choc z tego co kojarze to chyba nigdy nie dorowna temu rasowemu bo one sa wielkie nie? ciekawe czy on kiedys zwolni....
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:szybka ciala nabierze urosnie choc z tego co kojarze to chyba nigdy nie dorowna temu rasowemu bo one sa wielkie nie? ciekawe czy on kiedys zwolni....
No...Buffy to pewnie ze 13 kg będzie ważyć![]()
A to dobre pytanie![]()
Czy Spidi kiedyś zwolni .......Może mar_tika jako matka chrzestna się wypowie
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:szybka ciala nabierze urosnie choc z tego co kojarze to chyba nigdy nie dorowna temu rasowemu bo one sa wielkie nie? ciekawe czy on kiedys zwolni....
A to dobre pytanie![]()
mar_tika pisze:MIKUŚ pisze:herzpl pisze:szybka ciala nabierze urosnie choc z tego co kojarze to chyba nigdy nie dorowna temu rasowemu bo one sa wielkie nie? ciekawe czy on kiedys zwolni....
A to dobre pytanie![]()
Tiaa zwolni ,mój Adik do 5 lat zwalnia i zwolnić nie może
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 118 gości