alab108 pisze:Mądrze gadasz
oj tak....
witamy sie Lidziu,u nas potop jest..leje od 3 dni jak z hydrantu
Moderator: Estraven
alab108 pisze:Mądrze gadasz
BOZENAZWISNIEWA pisze:alab108 pisze:Mądrze gadasz
oj tak....
witamy sie Lidziu,u nas potop jest..leje od 3 dni jak z hydranturuszyc sie nie ma jak....
nie pragne niczego więcej tylko suchego tapczanu , kasy , zdrowia , dużego domu , bogatego męza , służącej , zdrowia dla wszystkich , darmowego
chyba już przestane bo się bujłam
lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:alab108 pisze:Mądrze gadasz
oj tak....
witamy sie Lidziu,u nas potop jest..leje od 3 dni jak z hydranturuszyc sie nie ma jak....
Ja Potop przerabiałam kiedyś w szkoleu mnie spoko słońce maj , majówka , i kot mi się dziś na wyrko nie zlał
![]()
nie pragne niczego więcej tylko suchego tapczanu , kasy , zdrowia , dużego domu , bogatego męza , służącej , zdrowia dla wszystkich , darmowego
chyba już przestane bo się bujłam
![]()
Pączusiu od poniedziałku upały więc cieszmy się chłodem bo go jeszcze zapragniemy ma być 40 st w cieniu

Cieszysz się że nikt tapczanu nie olał puszatek pisze:człowiek bez marzeń zaczyna być martwy.................
puszatek pisze:człowiek bez marzeń zaczyna być martwy.................
i będziemy robiły to co kochamy i Wiola jak będzie grzeczna też się załapie i reszta na wątku bo to dobra ekipa
.Wacuś nie miał dziś zabiegu jutro bo dziewczyny w lecznicy się bujły za mocno i go nakarmiły , a Wacuś nie pogardził nie powiedział nie tylko wtryniał choć wiedział że ma mieć badania .Oj ten Wacuś , wet dzwonił i będzie go męczył jutro .Zuzka troche zjadła miękkiego , kupiłam jej kocie mleko i dałam z beta glukanem bo oczka jej zaropiały .W domu troche mniej capi
ale troche do zera daleko
jak będzie wpadka to kołdre się wypierzę kilka razy bo raz to nic nie da a wyrko się uratuje ,
Lordzu dziś skusił się na gnotka
wet mówił że będzie raz gorzej raz lepiej i dziś było to drugie , mówie zawsze ze po burzy wyjrzy słońce .
ruda32 pisze:ja dzisiaj puściłam totka i liczę na cud
pamietaj o nas
lidka02 pisze:ruda32 pisze:ja dzisiaj puściłam totka i liczę na cud
Ruda cuda się zdarzająpamietaj o nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 64 gości