Ruda ok. półroczna kotka do oddania

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 17, 2012 12:48 Ruda ok. półroczna kotka do oddania

Będąc w lecznicy ze swoim tymczaskiem spotkałam panią, która wczoraj znalazła w lesie (Zalesie Górne) rudą młodą ok. półroczną koteczkę. Ma chorą, spuchniętą łapkę, jest w trakcie leczenia, ale za chwilę, będzie szukać domu.
Jako że rude dziewczynki zdarzają się bardzo rzadko wzięłam do pani kontakt...
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw maja 17, 2012 14:56 Re: Ruda ok. półroczna kotka do oddania

barba50 pisze:Będąc w lecznicy ze swoim tymczaskiem spotkałam panią, która wczoraj znalazła w lesie (Zalesie Górne) rudą młodą ok. półroczną koteczkę. Ma chorą, spuchniętą łapkę, jest w trakcie leczenia, ale za chwilę, będzie szukać domu.

Wytniecie przexd adopcją?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw maja 17, 2012 16:16 Re: Ruda ok. półroczna kotka do oddania

annskr pisze:
barba50 pisze:Będąc w lecznicy ze swoim tymczaskiem spotkałam panią, która wczoraj znalazła w lesie (Zalesie Górne) rudą młodą ok. półroczną koteczkę. Ma chorą, spuchniętą łapkę, jest w trakcie leczenia, ale za chwilę, będzie szukać domu.

Wytniecie przexd adopcją?

Tego nie wiem, no, bo ja tylko pośredniczę, nie mam wpływu :wink: Ale bardzo możliwe, bo koteczka jako bezdomna dostała tzw. kartę schroniskową i za wszystkie czynności wokół kota płaci gmina. Znalazczyni ma swoje 3 koty sterylizowane :)
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01