Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:A jaka to odległość od nas do Ciebie?
kaja555 pisze:dobrze, żeby było jakieś wsparcie z karmą na przyszłość, żaden oddział Tozu nie zaoferował? bo trzeba myśleć co dalej
Karolek(ona) pisze:kaja555 pisze:dobrze, żeby było jakieś wsparcie z karmą na przyszłość, żaden oddział Tozu nie zaoferował? bo trzeba myśleć co dalej
Zrobiłam z Zuzens bazarek na czas nieokreśłony, na bierząco będziemy dokładac fanty, jak ktoś cos ma na sprzedarz to słać do nas - ja chyba częściej jestem na kompie to mozna do mnie - bede dokłądac w drugim poście fanty, żebym też mogła je kontrolowac
viewtopic.php?f=20&t=142153
kaja555 pisze:Karolek(ona) pisze:kaja555 pisze:dobrze, żeby było jakieś wsparcie z karmą na przyszłość, żaden oddział Tozu nie zaoferował? bo trzeba myśleć co dalej
Zrobiłam z Zuzens bazarek na czas nieokreśłony, na bierząco będziemy dokładac fanty, jak ktoś cos ma na sprzedarz to słać do nas - ja chyba częściej jestem na kompie to mozna do mnie - bede dokłądac w drugim poście fanty, żebym też mogła je kontrolowac
viewtopic.php?f=20&t=142153
bazarek super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot], kasiek1510 i 40 gości