Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 16, 2012 22:18 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

aga9955 pisze:
vailet pisze:
aga9955 pisze:To ja tylko powiem tak:

Jak bedziesz chciala ja uspic, to ja zabiore ja i bede leczyc. Nie mam sily juz, po raz enty pisac tego samego. Jezeli vailet, zdecydujesz ,ze kota usypiasz, daj mi znac ja po nia przyjade.

Ok?

Nie pozwolę jej męczyć bo ją znam.Może Twój kot innaczej znosi leki.Na razie nie mam zamiaru.Zobaczymy jak zareaguje i już pisałam że ma wiele chorób.Pęcherz tzn.erytrocytów 85 to dużo.Nie lubi i boi się wszystkiego.Koty inne odpadają.Nie może być z innymi.Musi być sama.Coś z krwią jest nie tak.

brednie opowiadasz.

Meczysz ja Ty sama. Tak jak pisalam wyzej, wezme ja do Poznania i bede leczyc. Stac mnie na to. Bedzie sama, izolowana od innych kotow. Mam duzy dom.
Zal czytac to co piszesz.
Jeszcze dzis pisalas ,ze weci orzekli eutanazje, potem piszesz, ze to Ty i twoj tz stwierdziliscie ,ze uspiscie kota. Piszesz o szansach, to jej daj szanse. Na normalne zycie.
Zaczynasz sie gubic w tym co wypisujesz. Z krwia jest cos nie tak, ale nie tak zle ,zeby orzekac eutanazje.

Ile Masz kotów?Kotka nie można nigdy już odrobaczać.Gdzie wyczytałaś o wetach co ją chcą uśpić?
Ona bez człowieka na chwilkę sama nie chce zostać.Demolka :| Wiesz że gdyby coś jej się stało niedarowałabym Ci?Ja jestem bez przerwy w domu i kotka się tak nauczyła.To moja kotka i Twoje mogą mieć inną odmianę zapalenia jelit.Posłuchałam Cię by wrócić do poprzedniego leku zanim poszłam do weta miałam już zapytać,ale w końcu wet sam zasugerował.Czy Ty jesteś zawsze w domu?Masz psy?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro maja 16, 2012 22:21 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:Vailet do cholery jasnej nie bredź :!:

Z czym Karola?Kot jest nie tylko mój i ja sama nie podejmę decyzjii i na razie leczymy.

Z tym, że wolisz uśpic niż pozwolic leczyć innym - nie można z góry zapeszać :!:

Bez mojej kontroli nie pozwolę jej leczyć obcej osobie.Leczę tym samym co aga9955 więc o co chodzi?
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 16, 2012 22:27 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:Vailet do cholery jasnej nie bredź :!:

Z czym Karola?Kot jest nie tylko mój i ja sama nie podejmę decyzjii i na razie leczymy.

Z tym, że wolisz uśpic niż pozwolic leczyć innym - nie można z góry zapeszać :!:

Bez mojej kontroli nie pozwolę jej leczyć obcej osobie.Leczę tym samym co aga9955 więc o co chodzi?

A co Ty wiesz o leczeniu moich kotow. 8O

Chodzi o to, ze skoro chcesz uspic kota, to ja go sprobuje leczy. Bo mimo wszystko uwazam ,ze kot jest do wyprowadzenia.
Ale Ty widze, wolisz ja uspic.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro maja 16, 2012 22:29 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

aga9955 głupoty piszesz nie chcę!Zbadam trzustkę i wszystko co można.Oprócz kolonoskopii bo teraz nie można.Czym byś leczyła?Tym samym.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 16, 2012 22:31 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Swoją drogą przez net możesz się bardzo pomylić i zbyt pewna jesteś aga9955 spróbować leczyć?Ja to robię.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 16, 2012 22:31 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:
aga9955 pisze:
vailet pisze:

Jak bedziesz chciala ja uspic, to ja zabiore ja i bede leczyc. Nie mam sily juz, po raz enty pisac tego samego. Jezeli vailet, zdecydujesz ,ze kota usypiasz, daj mi znac ja po nia przyjade.

Ok?

Nie pozwolę jej męczyć bo ją znam.Może Twój kot innaczej znosi leki.Na razie nie mam zamiaru.Zobaczymy jak zareaguje i już pisałam że ma wiele chorób.Pęcherz tzn.erytrocytów 85 to dużo.Nie lubi i boi się wszystkiego.Koty inne odpadają.Nie może być z innymi.Musi być sama.Coś z krwią jest nie tak.

brednie opowiadasz.

Meczysz ja Ty sama. Tak jak pisalam wyzej, wezme ja do Poznania i bede leczyc. Stac mnie na to. Bedzie sama, izolowana od innych kotow. Mam duzy dom.
Jeszcze dzis pisalas ,ze weci orzekli eutanazje, potem piszesz, ze to Ty i twoj tz stwierdziliscie ,ze uspiscie kota. Piszesz o szansach, to jej daj szanse. Na normalne zycie.
Zaczynasz sie gubic w tym co wypisujesz. Z krwia jest cos nie tak, ale nie tak zle ,zeby orzekac eutanazje.

Ile Masz kotów?Kotka nie można nigdy już odrobaczać.Gdzie wyczytałaś o wetach co ją chcą uśpić?
Ona bez człowieka na chwilkę sama nie chce zostać.Demolka :| Wiesz że gdyby coś jej się stało niedarowałabym Ci?Ja jestem bez przerwy w domu i kotka się tak nauczyła.To moja kotka i Twoje mogą mieć inną odmianę zapalenia jelit.Posłuchałam Cię by wrócić do poprzedniego leku zanim poszłam do weta miałam już zapytać,ale w końcu wet sam zasugerował.Czy Ty jesteś zawsze w domu?Masz psy?

A gdzie ja napisalam ,ze chce ja odrobaczac? Mam 7 kotow. Moje watki sa na miau. Poszukaj.
Obrazek

aga9955

Post » Śro maja 16, 2012 22:34 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

aga9955 pisze:
vailet pisze:
aga9955 pisze:
vailet pisze:

Ok?

brednie opowiadasz.

A gdzie ja napisalam ,ze chce ja odrobaczac? Mam 7 kotow. Moje watki sa na miau. Poszukaj.

Nie napisałaś,ale to logiczne,dlatego pytałam ile Masz kotów.Nie mam już siły szukać.Na PW mi napisz tytuł lub linki jak mozesz to rozejrzę się jak sobie radzisz.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 16, 2012 22:35 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:aga9955 głupoty piszesz nie chcę!Zbadam trzustkę i wszystko co można.Oprócz kolonoskopii bo teraz nie można.Czym byś leczyła?Tym samym.

Moje koty leczy wet.
Nie ja sama. To po pierwsze. Po drugie czytam tu ,ze chcesz ja uspic. Nie chce mi sie cytowac Twoich wypowiedzi.
Poczytaj sama co wypisujesz.

Moja propozycja jest aktualna.
Nic nie bede ci wysylac. Chcesz poczytac o moich kotach, prosz. Poszukaj sobie. Ja nie Tobie chce pomoc, tylko Twojemu kotu.
Obrazek

aga9955

Post » Śro maja 16, 2012 22:40 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

aga9955 pisze:
vailet pisze:aga9955 głupoty piszesz nie chcę!Zbadam trzustkę i wszystko co można.Oprócz kolonoskopii bo teraz nie można.Czym byś leczyła?Tym samym.

Moje koty leczy wet.
Nie ja sama. To po pierwsze. Po drugie czytam tu ,ze chcesz ja uspic. Nie chce mi sie cytowac Twoich wypowiedzi.
Poczytaj sama co wypisujesz.

Moja propozycja jest aktualna.
Nic nie bede ci wysylac. Chcesz poczytac o moich kotach, prosz. Poszukaj sobie. Ja nie Tobie chce pomoc, tylko Twojemu kotu.

Już pytałam gdzie napisałam że idę ją uśpić?TŻ mi sugerował że tak długo cierpi i tego nie dopisałam bo wyć mi się chciało.Sorry idę do szpitala boli mnie wszystko i nie mam nerwów by szukać wątków których jest kilka.Jesteś cierpka w postach.Brak uczuć do innych.Nie bardzo mi się to podoba.Pozatym kot jest nie na moje nazwisko,a TŻ nigdy jej nie odda bo go znam.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 16, 2012 22:42 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Jestem cierpka i nie wstawiam obrazkow. Kocham koty. Nie ludzi.

Nie musi Ci sie podobac. Proponuje pomoc kotu. Tyle.
Obrazek

aga9955

Post » Śro maja 16, 2012 22:50 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

aga9955 pisze:Jestem cierpka i nie wstawiam obrazkow. Kocham koty. Nie ludzi.

Nie musi Ci sie podobac. Proponuje pomoc kotu. Tyle.

Ja też nie kocham ludzi,ale wielu szanuję.Dobranoc.Nie wstawiam obrazków,chyba że mam czas.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw maja 17, 2012 0:11 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Vila nie wdawaj sie w dyskusje,bo sie tylko nakrecasz...ja to uważam,ze "jeśli ktoś może czynić dobrze ,a nie czyni...czyni źle"
I wartosc człowieka mierzy sie taka miara:nie ile ktos ma,ale jak sie tym co ma dzieli,dlatego przypowieść "o wdowim groszu"powinna co niektórym dać do myślenia...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 17, 2012 9:52 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Viola przelałam Tobie 30zł z mojego bazarku,kończy się jutro,ale juz jest kwota 27zł,więc moze na jedna wizytę uzbierasz,czy jedzonko :( Mam nadzieje,ze KTOŚ tez cos dołozy,bo to jak czytam DOBRO KOTA JEST NAJWAZNIEJSZE...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 17, 2012 9:55 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

trzymam kciuki za całokształt :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw maja 17, 2012 9:55 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]