Przypominam się odnośnie zaklepanego 7,5kg Applawsa z kurakiem (tego jeszcze przed podwyżką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Betelgeuse pisze:Hej Jus, widzę, że pracujesz w długi weekend, który podobno jeszcze się nie skończył ...... dla niektórych.
Przypominam się odnośnie zaklepanego 7,5kg Applawsa z kurakiem (tego jeszcze przed podwyżką, bo moje już prawie wszystko zeżarły, ale to odezwę się zaraz na pw.
puszatek pisze:zamówiłam Taste Of The Wild duży worek....do zobaczenia
Jus87 pisze:puszatek pisze:zamówiłam Taste Of The Wild duży worek....do zobaczenia
puszatku ale nie do rychlego... Macie jeszcze troche zarelka? TOTW bedzie dopiero pod koniec przyszlego tygodnia. Taka oficjalna informacje dostalam od importera.
AnnAArczyK pisze:I ja się skusiłam na dokonanie zakupu u Jus87zamówienie złożyłam 5.05,zam.nr 286, 287 a już 8,05, moje czterołapne zajadały się żarełkiem z Justowego sklepu! To jest profesjonalne podejście do tak ważnych klientów oczywiście mam na myśli swoje trzy koty i piesia
Ano nie byłoJus87 pisze:AnnAArczyK pisze:I ja się skusiłam na dokonanie zakupu u Jus87zamówienie złożyłam 5.05,zam.nr 286, 287 a już 8,05, moje czterołapne zajadały się żarełkiem z Justowego sklepu! To jest profesjonalne podejście do tak ważnych klientów oczywiście mam na myśli swoje trzy koty i piesia
Juz znalazlam zamowienie, zeby skonfrontowac z zamawiajacymtylko, ze dla piesia tam chyba nic nie bylo?
puszatek pisze:zamówiłam Taste Of The Wild duży worek....do zobaczenia
puszatek pisze:puszatek pisze:zamówiłam Taste Of The Wild duży worek....do zobaczenia
tak się tylko zapytam...co z moim żarełkiem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości