Wątek Casica bez - wydzielone posty, część X i 1/2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 16, 2012 16:54 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Kasia, za wystawę kciuki, ofkors :ok:

Ciekawe, jaką koncepcję stroju wybrałas?

A w ogóle to witam serdecznie, ostatnio zalatana byłam strasznie, najgorsze były wyprawy z mama do szpitala, celem zrobienia paru badań w ramach NFZ - za jednym razem planowana godzina 11.15 - wyszłysmy ok. 14, za drugim razem planowo 10.15 - wyszłysmy ok. 13 :roll: Do tego Nuska znowu się wydrapała, musiałam dziś znowu zasuwać do weta. W pracy ostatnio cały czas ruch, więc i czasu nie ma, żeby spokojnie miau poczytać.
Zmęczona jestem. Chorobliwie pożądam urlopu!

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro maja 16, 2012 18:14 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

To ja kciuki potrzymam bo ostatni bedą pierwszymi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro maja 16, 2012 18:44 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

skaskaNH pisze:W pracy ostatnio cały czas ruch, więc i czasu nie ma, żeby spokojnie miau poczytać.

bosz, w pracy miau czytać 8O
normalnie zazdraszczam :wink:
Ktoś sie orientuje, czy już wiadomo z jakim wynikiem Snus wygrał wybory?

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Śro maja 16, 2012 21:54 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Zue kobiety od wizażu, stylistki :evil: ubrałam się ładnie, zgodnie z zaleceniem Aga9955, na życzliwe walonki, serdaki, chodaki praz łapcie z łyka wypinając derrière :lol:

Wróciłam, zadowolona :) Poszło dobrze, podobało się, było fajnie.
Najlepiej wyglądam na tym zdjęciu :roll: bo miny mam jakieś okropne i zawsze w trakcie robienia miny mnie Justyn uchwyci, muszę się zastanowić nad przedłużaniem tego związku :idea:
Obrazek

Baner solo, albowiem ja pod banerem co mam minę to głupszą, oszczędzę Wam tych min, a przede wszystkim oszczędzę ich sobie :twisted:
Obrazek

Ostatnie poprawki i oczekiwanie na godzinę zero, bardzo to było wesołe oczekiwanie albowiem mielismy pomysł, żeby zrobic to niekonwencjonalnie - grupa rekonstrukcyjna stworzona z pijanych archeologów, ciuchów w stylu lumpeksowsko militarnym oraz prostego wina :idea: Ale była grupa dzieci - oszczędziliśmy im tego wszak to przyszłość narodu :)
Obrazek
I się zaczęło, proszę z jaką pasją opowiadam
Obrazek
zwłaszcza o trupach w różnych konfiguracjach
Obrazek
I normalnie jak wernisaż, to wernisaż - sie pije, się jara, się pogryza
Obrazek
No i poczułam się jak celebrytka jakowaś, wywiady dla radia, wywiady dla prasy, tylko telewizji nie było. I dobrze, bo miny jakie potrafię strzelić do kamery to są dopiero miny :strach:
uffff
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro maja 16, 2012 21:58 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Wow.

Pieknie :1luvu: :ok:

Gratulacje:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro maja 16, 2012 22:05 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

casica pisze:Najlepiej wyglądam na tym zdjęciu :roll: bo miny mam jakieś okropne i zawsze w trakcie robienia miny mnie Justyn uchwyci, muszę się zastanowić nad przedłużaniem tego związku :idea:

Zastanów się i zaplute zamazane, ja pierwsza w kolejce do przejęcia 8)
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro maja 16, 2012 22:32 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

No proszę, znaczy sławny człowiek palił ze mną ćmiki! ;)

A tak serio, to zgrabnie to wszystko wygląda. I sensownie, i sympatycznie. :P
Szkoda tylko, że zimnica była.

edit: brakiem telewizji się nie przejmuj - telewizja kłamie :twisted:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro maja 16, 2012 22:36 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

gratulejszyn i w ogóle bomba, fajnie na zdjęciach wychodzisz. A co to za fajny męski ciastek koło Ciebie na fotce?
KotkaWodna

Post » Śro maja 16, 2012 22:36 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

i pogrubia.

8)

edit: telewizja. :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro maja 16, 2012 22:48 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Dotarłam przed północą :wink:
Gratulacje :!:

Dzięki za kciuki, przetrwałam, nihil novi na szczęście, młody się nie uczy i jest z tego dumny :roll: Dostałam listę z kim mam się spotkać na właściwej wywiadówce, która jest jutro. Spadnie to na moją mamę, bo wyjeżdżam na szkolenie. Najwyżej po powrocie udam sie na powywiadówkę do wskazanych osób.
I tak wywiadówka dzieli się na przed-, śród- i po- (podział dzidy wiecznym jest)

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Śro maja 16, 2012 23:13 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Się tak zastanawiałam, nic nie przychodzi, żadnych powiadomień, w końcu po nicku poszukałam :oops: i znalazłam, ale mam do doczytania :strach:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro maja 16, 2012 23:34 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Dzięki :) Dzien był miły, szkoda, że pogoda taka a nie inna, ale nawet z tą pogodą fajnie było.
Jestem zadowolona i wystawa wzbudziła zainteresowanie, w każdym razie wśród zaproszonych gości :)

Ok. Justyn byc może do przejęcia, kandydatura Liwii poważna, do przemyślenia i utargowania :P

Zabers, gdybym to ja wiedziała, to paliłabym Twoje :lol:

Kotkowodna, ciacho nie? Ciacho a jeszcze mój sukces pedagogiczny, bo oto tenże człowiek, tzn to ciacho, dzięki moim perswazjom pomyslało o normalnych studiach i skończyło archeologię.
Tutaj fotka pt "słonecznikożercy", co to inny kolega się odgraża, że wstawi na fb :strach: a swoją drogą bystre masz oczko :P
Obrazek
I nie, nie wychodze fajnie na zdjęciach, uwierz. Nie chcesz widzieć tych innych :evil:

casica

Post » Śro maja 16, 2012 23:38 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Bolkowa pisze:Dotarłam przed północą :wink:
Gratulacje :!:

Dzięki za kciuki, przetrwałam, nihil novi na szczęście, młody się nie uczy i jest z tego dumny :roll: Dostałam listę z kim mam się spotkać na właściwej wywiadówce, która jest jutro. Spadnie to na moją mamę, bo wyjeżdżam na szkolenie. Najwyżej po powrocie udam sie na powywiadówkę do wskazanych osób.
I tak wywiadówka dzieli się na przed-, śród- i po- (podział dzidy wiecznym jest)

No cóż, rozumiem jego dumę 8) Ciebie też rozumiem, ale pewnie z tego wyrośnie :ok:
gosiaa pisze:Się tak zastanawiałam, nic nie przychodzi, żadnych powiadomień, w końcu po nicku poszukałam :oops: i znalazłam, ale mam do doczytania :strach:

I widzisz farciaro? Jeszcze lekturę masz zapewnioną :lol:

casica

Post » Śro maja 16, 2012 23:43 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

o jaaaaa.....
[ślini się lekko]
Faaaajny...
Bardzo w mojem stylu. Mniam.
I jeszcze archeolog :1luvu: Normalnie Indiana Jones i Słoneczniki Zagłady ;>
KotkaWodna

Post » Śro maja 16, 2012 23:46 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Za późno, w lipcu ślub, ale to i tak tylko formalność. Gdyby jednak związek zaczął się rozpadać uprzejmie i życzliwie doniosę :)

casica

[poprzednia][następna]