Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 16, 2012 19:57 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Daj jej spokój z tą glukozą, było okej.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Śro maja 16, 2012 20:01 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Na dole rachunki 90 za USG+biochemia
35zł.morfologia+rozmaz
20zł.dzisiejsza wizyta
Zaraz wkleję Bejbi fotki z dziś jak wącha swoje wyniki.

Viola,dzisiaj nie bardzo dam rade,ale poprosze jedna osobe o sprawdzenie tych wyników w Warszawie....u bdb weta...zaraz wysle e-maila...
2,5 roku temu kiedy wyszło,ze mam białaczke w domu i oddalismy krew naszego kota do analizy,to byli wkurzeni,ze krew "zdechłego'kota do analizy oddano.Wyniki powtórzono i wyszło to samo....Zaniechalismy kuracji specyfikami,bo zostało jej kilka dni.... :roll: Olałam sobie ciaganie Kizi po wetach,bo dostawała zapasci z nerwów...zyje..moneło 2,5 roku,a ona przezyła wiele innych białaczkowych kotów na jakie chuchałam i kase ładowałam....taka prywata troszke,ale cos w tym jest... :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro maja 16, 2012 20:14 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

BOZENAZWISNIEWA pisze:
vailet pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Na dole rachunki 90 za USG+biochemia
35zł.morfologia+rozmaz
20zł.dzisiejsza wizyta
Zaraz wkleję Bejbi fotki z dziś jak wącha swoje wyniki.

Viola,dzisiaj nie bardzo dam rade,ale poprosze jedna osobe o sprawdzenie tych wyników w Warszawie....u bdb weta...zaraz wysle e-maila...
2,5 roku temu kiedy wyszło,ze mam białaczke w domu i oddalismy krew naszego kota do analizy,to byli wkurzeni,ze krew "zdechłego'kota do analizy oddano.Wyniki powtórzono i wyszło to samo....Zaniechalismy kuracji specyfikami,bo zostało jej kilka dni.... :roll: Olałam sobie ciaganie Kizi po wetach,bo dostawała zapasci z nerwów...zyje..moneło 2,5 roku,a ona przezyła wiele innych białaczkowych kotów na jakie chuchałam i kase ładowałam....taka prywata troszke,ale cos w tym jest... :roll:

Już Ci zaraz wyślę może trochę więcej wyników? i opis mój na jakim leku?Chodzi o poprzednie,ale trochę to potrwa bo mam foty dużego formatu.Już wiem że mam nie wysyłać bo szybsza jesteś :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro maja 16, 2012 21:03 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

To ja tylko powiem tak:

Jak bedziesz chciala ja uspic, to ja zabiore ja i bede leczyc. Nie mam sily juz, po raz enty pisac tego samego. Jezeli vailet, zdecydujesz ,ze kota usypiasz, daj mi znac ja po nia przyjade.

Ok?
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro maja 16, 2012 21:23 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

aga9955 pisze:To ja tylko powiem tak:

Jak bedziesz chciala ja uspic, to ja zabiore ja i bede leczyc. Nie mam sily juz, po raz enty pisac tego samego. Jezeli vailet, zdecydujesz ,ze kota usypiasz, daj mi znac ja po nia przyjade.

Ok?

Nie pozwolę jej męczyć bo ją znam.Może Twój kot innaczej znosi leki.Na razie nie mam zamiaru.Zobaczymy jak zareaguje i już pisałam że ma wiele chorób.Pęcherz tzn.erytrocytów 85 to dużo.Nie lubi i boi się wszystkiego.Koty inne odpadają.Nie może być z innymi.Musi być sama.Coś z krwią jest nie tak.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 16, 2012 21:39 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Vailet do cholery jasnej nie bredź :!:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro maja 16, 2012 21:39 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

:strach:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro maja 16, 2012 21:40 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Ja myśle ze trzeba się uspokoić , przespać z tym i działać , ratować ... :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro maja 16, 2012 21:41 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Karolek(ona) pisze:Vailet do cholery jasnej nie bredź :!:

Z czym Karola?Kot jest nie tylko mój i ja sama nie podejmę decyzjii i na razie leczymy.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 16, 2012 21:43 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

lidka02 pisze:Ja myśle ze trzeba się uspokoić , przespać z tym i działać , ratować ... :(

Trzeba!Może jutro będzie lepiej?Nocka raczej przespana nie będzie bo koteczek robi co wtedy :| po tym leku.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 16, 2012 21:51 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:
lidka02 pisze:Ja myśle ze trzeba się uspokoić , przespać z tym i działać , ratować ... :(

Trzeba!Może jutro będzie lepiej?Nocka raczej przespana nie będzie bo koteczek robi co wtedy :| po tym leku.

Wiola prześpij się z tym wszystkim , pogadaj z wetem , rozważ jego sugestie na spokojnie .Popatrz jak się zachowuje Bejbi może akurat wet coś przeoczył , nieraz jakiś drobiazg a może zmienić wszystko na lepszę tego wam życzę .Lepszego dnia , dni oby wszystko było ok.... :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro maja 16, 2012 21:54 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:
aga9955 pisze:To ja tylko powiem tak:

Ok?

Nie pozwolę jej męczyć bo ją znam.Może Twój kot innaczej znosi leki.Na razie nie mam zamiaru.Zobaczymy jak zareaguje i już pisałam że ma wiele chorób.Pęcherz tzn.erytrocytów 85 to dużo.Nie lubi i boi się wszystkiego.Koty inne odpadają.Nie może być z innymi.Musi być sama.Coś z krwią jest nie tak.

brednie opowiadasz.

Meczysz ja Ty sama. Tak jak pisalam wyzej, wezme ja do Poznania i bede leczyc. Stac mnie na to. Bedzie sama, izolowana od innych kotow. Mam duzy dom.
Zal czytac to co piszesz.
Jeszcze dzis pisalas ,ze weci orzekli eutanazje, potem piszesz, ze to Ty i twoj tz stwierdziliscie ,ze uspiscie kota. Piszesz o szansach, to jej daj szanse. Na normalne zycie.
Zaczynasz sie gubic w tym co wypisujesz. Z krwia jest cos nie tak, ale nie tak zle ,zeby orzekac eutanazje.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro maja 16, 2012 21:55 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:Vailet do cholery jasnej nie bredź :!:

Z czym Karola?Kot jest nie tylko mój i ja sama nie podejmę decyzjii i na razie leczymy.

Z tym, że wolisz uśpic niż pozwolic leczyć innym - nie można z góry zapeszać :!:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro maja 16, 2012 22:10 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

lidka02 pisze:
vailet pisze:

Wiola prześpij się z tym wszystkim , pogadaj z wetem , rozważ jego sugestie na spokojnie .Popatrz jak się zachowuje Bejbi może akurat wet coś przeoczył , nieraz jakiś drobiazg a może zmienić wszystko na lepszę tego wam życzę .Lepszego dnia , dni oby wszystko było ok.... :ok:

Dzięki!Mam nadzieję że poprawa będzie.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro maja 16, 2012 22:11 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:

To napisz jeszcze wszystkie leki jakie dostaje teraz....nazwy/dawki,zaraz wysle do Warszawy...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]