Wałbrzych kotki na działce :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 17:59 Wałbrzych kotki na działce :(

Na działce u mojej babci jest kotka z 3 maluchami :| mają jeszcze zamknięte oczka. Są bezpieczne w altance do czasu kiedy zaczną same łazić :cry: . Jest tam od cholery gratów którymi mogą sobie zrobić krzywdę. Nie wiem jakim cudem to kocisko tam wlazło... były na tak zagraconej kanapie że prawie ich nie było widać. Posprzątałyśmy trochę, teraz mają nieco więcej miejsca ale co z tego :x .
Boje się że coś im się stanie jak zaczną łazić. Raz dziennie ktoś tam przychodzi nalać wody i nasypać karmy. Bardzo bym chciała je zabrać ale nie mogę. Potrzebne im prawdziwe domki... i kastracja...

angina

Od: Śro maja 09, 2012 21:59

Post » Czw maja 10, 2012 21:08 Re: Wałbrzych kotki na działce :(

Wyślij zdjęcia jak możesz :cry:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Wto maja 15, 2012 18:13 Re: Wałbrzych kotki na działce :(

Musiałabyś zaczać ogłaszać już teraz maluchy np na tablicy. Zaczyna sie wysyp małych kotów, ale próbuj a potem szybko sterylizuj kotke bo za 2 m-ce bedziesz miała powtórke z rozrywki :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Wto maja 15, 2012 18:21 Re: Wałbrzych kotki na działce :(

Póki kocięta mają zamknięte oczy możesz je uśpić. Bo co z nimi później zrobisz?
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Śro maja 16, 2012 21:41 Re: Wałbrzych kotki na działce :(

najszczesliwsza pisze:Póki kocięta mają zamknięte oczy możesz je uśpić. Bo co z nimi później zrobisz?

Rozumiem Cie najszczęśliwsza, ale nie tedy droga . Mogę uśpić miot 1-2 dniowy ale nie później. A poza tym zwróć uwagę na teren to nie wielkie miasto a okolice małego. Kto pomoże w uśpieniu? Czy jesteś pewna że wszyscy uspiaja małe kociaki, zeby nie zaśmiecać sobie sumienia?
Przepraszam za post, ale nie lubie narzucać swjego zdania innym :|
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Sob maja 19, 2012 12:34 Re: Wałbrzych kotki na działce :(

Do Autorki wątku: dowiedz się w Wydziale Infrastruktury UM o bezpłatne sterylizację dla kotów wolno żyjących. Wiem, że w ubiegłym roku miasto finansowało takie zabiegi. Co do kociaków: to ja osobiście podzielam opinię najszczęśliwszej, ale decyzja należy do Ciebie. Teraz najważniejsze jest żeby wysterylizować kotkę. Pozdrawiam.
>^^< Swietłana >^^<

aga_tka

Od: Śro cze 14, 2006 8:01