Trzymajcie się

Taki straszny ten rok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Nie mam siły nie dostałam surowicy dla kociaków która karmi Tasza, bo według pani dr jest to bez sensu. Po awanturze najmądrzejsza pani dr powiedziała że to co robię można podciągnąć pod znęcanie sie nad zwierzętami, czyli
1. Podaję tego samego dnia zilexis i surowicę,
2. Chcę podać kotom które karmi matka surowice.
Marzenia11 pisze:I jeszcze jedno: pp wykluwa sie. po 5-10 dniach od kontaktu z wirusem. Chyba nie Tasza jest jej zrodlem-miala operacje przedwczoraj.
ASK@ pisze:Marzenia11 pisze:I jeszcze jedno: pp wykluwa sie. po 5-10 dniach od kontaktu z wirusem. Chyba nie Tasza jest jej zrodlem-miala operacje przedwczoraj.
Może pp mieć postać nad ostrą a operacja osłabiła organizm.Więc wirus zaszalał.Lecznica jest jak najbardziej podejrzana.
Asiu, są weci i weci. Co babon miał mówić jak nie radził sobie ze wszystkim.Nie od dziś wiadomo, że najlepsza obrona jest atak.
Śpij maleńtasku [*]
ASK@ pisze:Marzenia11 pisze:I jeszcze jedno: pp wykluwa sie. po 5-10 dniach od kontaktu z wirusem. Chyba nie Tasza jest jej zrodlem-miala operacje przedwczoraj.
Może pp mieć postać nad ostrą a operacja osłabiła organizm.Więc wirus zaszalał.Lecznica jest jak najbardziej podejrzana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 31 gości