Moderator: Estraven
terenia1 pisze:Iwona11 pisze:Dla Cekinka jest dom, ale w Lublinie, u mamy p. Ilony. Czy jesteśmy w stanie coś zadziałać w sprawie transportu?
Iwonka będziemy myśleć nad transportem
To polata z towarzystwem i ich rozrusza terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 14.05.-20.05.2012 r.
14.05. pon. rano Beatka wie. Teresa
15.05. wt. rano Alienor wie. Ewa
16.05. śr. rano The Szops wie Iwonka
17.05. czw.rano brak wie. MaraS.
18.05. piat rano brak wie. Teresa
19.05. sob. brak wie. brak
20.05. niedz. rano Dorotka wie. brak
Bardzo proszę o dalsze zapisy na dyżury
balbina38 pisze:terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 14.05.-20.05.2012 r.
14.05. pon. rano Beatka wie. Teresa
15.05. wt. rano Alienor wie. Ewa
16.05. śr. rano The Szops wie Iwonka
17.05. czw.rano brak wie. MaraS.
18.05. piat rano brak wie. Teresa
19.05. sob. brak wie. brak
20.05. niedz. rano Dorotka wie. brak
Bardzo proszę o dalsze zapisy na dyżury
czwartek rano
Trzymamy kciuki ale może go przekona fakt, że nareszcie poznaresztę tajemniczego zespołu prowadzącego badania nad tak fascynującym tematem jak qupyIwona11 pisze:Ja zaprosiłam męża na "marsz na czterech łapach", ale powiedział, że na czterech łapach nie da rady, bo go kręgosłup boli
no i z tego co pamiętam to dzien jego urodzin
więc jak by był z nami to napewno były by to urodziny na których miałby fuul gości Iwona11 pisze:Pysiol z Kolombem pojechali do domu tymczasowego u mojej Koleżanki, znanej jako Skorpio
no niby fajne informacje o kociastych, ale...................... Iwonko ja mogę podjechać, ale to będzie troszkę później bo z pracy z Katowic wyjeżdżam o 16, ale myślę że jak podjadę później nic się nei stanie.Iwona11 pisze:Czy ktoś dałby radę podjechać jutro z Marcysią na 16.15 do Almavetu? Umówiłam się na podanie leku na kokcydia, ale zapomniałam, że mam być w Empiku wcześniej niż zwykle, zeby napisać test
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1, puszatek i 66 gości