PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 15, 2012 9:59 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

Ten paluchowy jakby "przynosie" ma bardziej białe, ale zdjęcie słabiutkie, może przekłamuje. Podobny bez dwóch zdań.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Wto maja 15, 2012 10:01 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

Ciężko z tego zdjęcia poznać na pewno, ale dziewczyny go pewnie widziały, może coś więcej wiedzą.
3 godziny wczoraj się kręciłam w okolicy, ale nie pokazał się od niedzieli :? Po drugiej stronie Płockiej jest posterunek SM :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto maja 15, 2012 10:05 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

OKI pisze:Ciężko z tego zdjęcia poznać na pewno, ale dziewczyny go pewnie widziały, może coś więcej wiedzą.
3 godziny wczoraj się kręciłam w okolicy, ale nie pokazał się od niedzieli :? Po drugiej stronie Płockiej jest posterunek SM :?

Czytałam :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Wto maja 15, 2012 10:06 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

to może być ten sam kot :(
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Wto maja 15, 2012 10:07 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

W starej bazie paluchowej znalazłam, że on z Radzymińskiej, przyjęty 11.05 - to by się kompletnie nie zgadzało. Może inny, a tamten jeszcze ma szanse...
Pytanie do dziewczyn, czy te informacje z bazy są pewne na 100%?

OKI

Post » Wto maja 15, 2012 10:14 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

Tak, ulica może być inna, ale rejon powinien się zgadzać. Radzymińska, a Płocka to hektary.
To nie jest ten sam kot, ale nie ze względu na miejsce skąd przyjechał. Paluchowy po prostu wygląda inaczej niż "Twój".
Szkoda obu jednakowo :(
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto maja 15, 2012 10:22 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

Dzięki za wyjaśnienie! Jeśli wygląda inaczej, to nie ten sam.
Pewnie, że szkoda obu :(
Chodziło mi o to, czy mam tam jeździć dalej i szukać rudasa.
Będę jeździć w takim razie :)

OKI

Post » Wto maja 15, 2012 16:23 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

znam powód czemu ten diodag wrócił z adobcj. bo psa nie tolerował moge potwierdzić ze nie lubi psów które latają jak szalone przykład toffi który wszędzie wchodził i się wpychał.

monia1

Od: Wto mar 16, 2010 23:09

Post » Wto maja 15, 2012 19:23 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

No wiec właśnie tu zajrzałam w sprawie tego persowatego - co by dopytac, ale widzę ze debata już była - doczytam........

Słuchajcie nie sugerujcie się rejonem - mogło być tak, ze kota sobie ktoś na Płockiej wziął po czym się okazało, ze jednak nie i wywalił na Radzymińskiej. Raz polowałysmy na suczkę w Ryni.........odnalazła się we Włochach.......Ktoś ją sobie wziął i ponownie wywalił

Fajnie by było krawat tego schronowego zobaczyc.........czy nie podobne.

I osobista PROŚBA - czy możecie mi przysłać zdjęcia kota 250/12 - oraz określić czy aby nie ma nieco przedłuzonego włosa na ogonie? Kot podobny z mordy poszedł niedawno do adopcji........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto maja 15, 2012 19:50 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

ona jest cała długowłosa dużżżaa i strasznie miziasta nie przepada za innymi kotami przynajmniej na razie.

monia1

Od: Wto mar 16, 2010 23:09

Post » Wto maja 15, 2012 20:08 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

monia1 pisze:ona jest cała długowłosa dużżżaa i strasznie miziasta nie przepada za innymi kotami przynajmniej na razie.

To dziewczynka??? Dzizas ufffffffffff. Czyli to nie mój.Jeden z moich podopiecznych poszedł do domu.........wprawdzie nieprawdopodobne, ale.......

A koty persowaty nie ten. Oki własnie namierzyła tego z Płockiej.
Ten paluchowy biało - rudy z ulicy zgarnięty? Może się zgubił......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro maja 16, 2012 9:12 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

251/12 Obrazek
252/12 Obrazek

No i mamy trzeciego persa na kwarantannie :roll:

EDIT: Neigh, pewnie, że nie ma co przywiązywać się do rejonów bo przykładów nie trzeba daleko szukać- choćby paluchowy Diego, który przemierzył Wisłę, a alareipan opowiadała o jakimś kocie, który zbiegiem okoliczności przejechał kilkaset km samochodem i odnalazł się - także zbiegiem okoliczności. Ania, do Wrocławia on dojechał czy jak to było? 8)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro maja 16, 2012 10:32 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

te czerwone oczy to takie są czy takie wyszły ?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro maja 16, 2012 12:57 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

Ja kiedyś znalazłam psa tu pod Wawką, którego własciciele mieszkali ...........w Bielsku - Białej. Pies im zginął nad Zegrzem jak na jakies zawody przyjechali. Szukali kilka dni.......no ale musieli wracać. Cudem się znaleźli, przypadek i magia internetu........

Tak czy siak to nie ten.

Matko i córko - kiedyś tak we Wrocławiu było - ciągle nowe persy w schronie. A z tymi co jest nie tak? Zgubione, oddane?
Ogolone juz w schronie rozumiem?
No właśnie o oczy też chciałam spytać.......

Obrazek

Neigh

Post » Śro maja 16, 2012 13:07 Re: PALUCH 7 - Koty małe i duże. DT to ich szansa na życie!

smarti pisze:te czerwone oczy to takie są czy takie wyszły ?

Takie wyszły. Jak się niebieskie oczy z lampą fotografuje, to właśnie tak wychodzi.
A swoją drogą, trudno uwierzyć, że w schronisku można znaleźć, perskiego pointa.

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

[poprzednia][następna]