Uparty kot... pomożecie? - walka o nie wskakiwanie na blaty.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 16, 2012 11:39 Re: Uparty kot... pomożecie? - walka o nie wskakiwanie na bl

Ja też nie mam :D

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Śro maja 16, 2012 13:30 Re: Uparty kot... pomożecie? - walka o nie wskakiwanie na bl

Ja też nie mam drzwi. Wtedy problem by nie istniał. Kocur nie lubi zbytnich akrobacji do klamki. Jedynie kiedyś za małego robił "pompki" wisząc łapami na drzwiach (tymi z szybkami). A ja siedząc po drugiej stronie drzwi tylko widziałam łepetynkę to podnoszącą się to znikającą. :mrgreen:

Sib

Od: Nie sie 09, 2009 22:56

Post » Śro maja 16, 2012 14:04 Re: Uparty kot... pomożecie? - walka o nie wskakiwanie na bl

Sib pisze:Kocur nie lubi zbytnich akrobacji do klamki. Jedynie kiedyś za małego robił "pompki" wisząc łapami na drzwiach (tymi z szybkami). A ja siedząc po drugiej stronie drzwi tylko widziałam łepetynkę to podnoszącą się to znikającą. :mrgreen:

Przypomniałaś mi pewną sytuację. Któregoś ranka mój chłopak wyszedł z mieszkania i nie zamknął drzwi na klucz. Chwilę potem patrzę, a mój Ziomek elegancko siedzi sobie u progu otwartych na oścież drzwi i wygląda z zaciekawieniem. Nigdy chyba tak szybko nie biegłam, myślałam, że padnę na zawał. Od tamtej pory zawsze, bezwzględnie "zakluczam" drzwi i na wszelki wypadek klucze wyjmuję z zamka, gdyby miał okazać się bardziej sprytny, niż mi się wydaje. :twisted:

Tzu

Od: Czw lip 21, 2011 21:39

[poprzednia]