WET. Nerkowiec- POZNAŃ ?????????????????????

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Wto maja 15, 2012 12:33 WET. Nerkowiec- POZNAŃ ?????????????????????

Jakiego weta polecicie z Poznania który ma specjalizację z urologii, który dobrze zna się na leczeniu nerkowców?

Paulusek

Od: Pt wrz 02, 2011 9:45

Post » Śro maja 16, 2012 10:13 Re: WET. Nerkowiec- POZNAŃ ?????????????????????

Jeśli chodzi o urologię to dr Jędrzej Płucz w klinice na Mieszka (której zresztą nie polecam - bo zedrą kasę i niekoniecznie konkretnie pomogą) http://www.klinwet.pl/go.php/pl/nasi_lekarze.html

... a jeśli chodzi o specjalistę od nerek - nie znajdziesz w Poznaniu.

Lepiej znaleźć weta, który będzie gotów postępować wg wskazówek innego specjalisty i nie obrazi sie o to, że zakwestionujesz jakieś działanie i wymusisz swoje.

Całe info jak postępować z nerkowcem znajdziesz tu w wątku dla kotów nerkowych, natomiast co do specjalisty to dr Neska-Suszyńska (konsultacje telefoniczne i mailowe) http://www.nerkiwet.com/
Bez problemu współpracuje z wetami i opiekunami chorych zwierzaków na odległość.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt maja 18, 2012 13:16 Re: WET. Nerkowiec- POZNAŃ ?????????????????????

Bardzo dziękuję, chwilę po napisaniu posta doczytałam na innym że nie ma specjalisty w P-niu ale dziękuję za ten link do specjalistki :)

Paulusek

Od: Pt wrz 02, 2011 9:45

Post » Wto maja 29, 2012 22:56 Re: WET. Nerkowiec- POZNAŃ ?????????????????????

zajrzałam tu z nadzieją, że jeszcze czegoś nie wiem ad. lekarzy w Pniu :( Ja również polecam dra Płucza, który właśnie leczy moją Belcię, dzwoniłam także do NerkiWet - ale ciężko cokolwiek doradzić przez telefon - chociaż kilka rad, na co zwrócić uwagę dostałam - także telefon też może pomóc!

Belka

Od: Wto maja 29, 2012 22:46