Bazarek jak zwykle miał być na Kociarnię Schroniska Opole czyli na naszych kocich, kilkudziesięciu, podopiecznych, których zaczyna z każdym dniem przybywać. Ale od soboty u mnie a od wczoraj w szpitalu przebywa stareńka, chora, malutka, chudziutka Wojtusia
viewtopic.php?f=1&t=121507&start=780#p8864320 Wojtusia jest na pewno chora ale jeszcze nie wiadomo dokładnie na co. Przynajmniej do jutra jest w szpitaliku i rachunek do jutra wyniesie min. 360-400zł. A jutro dopiero okaże się co dalej. Dlatego ten bazarek będzie także dla Wojtusi, by opłacić jej pobyt w szpitalu, badania, zabiegi i leczenie.
A do zaoferowania mam dwa, na pewno kocie, na pewno piękne, na pewno oryginalne i niepowtarzalne etui na komórkę lub inną niedużą rzecz wymagającą etui

Jak zwykle z kotem Animobem, jak zwykle sprowadzane z bardzo dalekiego wschodu

Zaczynamy od 10zł, licytujemy 5 dni od pierwszej oferty, do 21.00 dnia piątego. Koszt wysyłki biorę na siebie! Pomóżcie mojej Wojtusi i opolskim schroniskowcom!
LICYTACJA TRWA DO 20 MAJA, DO GODZ. 21.00KAŻDA MINIATURKA OTWIERA SIĘ DO PEŁNOROZMIAROWEGO, WYRAŹNEGO ZDJĘCIA 1. Etui błękitno-stalowe, kosmate

Etui aksamitne. Kolor metaliczny niebiesko-stalowy. Całe etui o bardzo kocim kształcie

Na górze naszyta postać kota Animoba zrobiona ze srebrnego, miękkiego tworzywka. Dół zapinany na zameczek. Dopięta szlufka-rączka. Z tyłu, obowiązkowo- koci ogon! W środku biało-kremowa wyściółka w logo firmy Animob. Całość miękutka jak poduszeczka.
Etui bardzo porządne i starannie wykonane. Jak najbardziej nadaje się na prezent.
LICYTACJA TRWA DO 20 MAJA, DO GODZ. 21.00 
-Buffy- - 10zł

dolabra - 15zł

-Buffy- - 16zł
2. Etui soczysto-niebieskie, lekko meszkowe

Etui w pięknym kolorze blue

Zrobione z bardzo przyjemnego w dotyku tworzywa, jakby leciutko mechatego, mięciutkiego, bardzo fajnego po prostu. Całe etui tłoczone w kotki Animoby, serduszka i domki albo rakiety (?)

a ha i w gwizdki takoż. W lewej, dolnej części umieszczony metalowy kontur kota, z ogonkiem na którego końcu ulokowano mieniący się kryształek. Dopięta szlufka-rączka. W środku niebieska tkaninka we wzór kota Animoba, wszyte dwie kieszonki.
Również świetna jakość i wykonanie.
LICYTACJA TRWA DO 20 MAJA, DO GODZ. 21.00 
Tesia1980 - 10zł

ariel - 13zł

Tesia1980 - 15zł

alicat - 18zł

Tesia1980 - 20zł