Parę dni temu przyjechało moje duże zamówienie z zooplusa - a dzisiaj wprowadzili przez trzy dni rabat 10% na cały asortyment i za 50 pkt bonusowych 12 saszetek animondy carny...
Nosz #@&&^%%$

Moderator: Estraven
felin pisze:Za bardzo się spieszysz
Broszka pisze:Eh, jak zwykle![]()
Parę dni temu przyjechało moje duże zamówienie z zooplusa - a dzisiaj wprowadzili przez trzy dni rabat 10% na cały asortyment i za 50 pkt bonusowych 12 saszetek animondy carny...
Nosz #@&&^%%$Dlaczego ZAWSZE tak jest że w kolejny weekend po moim zamówieniu coś takiego sie pojawia
![]()
wiewiur pisze:Broszka pisze:Eh, jak zwykle![]()
Nosz #@&&^%%$Dlaczego ZAWSZE tak jest że w kolejny weekend po moim zamówieniu coś takiego sie pojawia
![]()
Kurde, ślepa jestem chyba, właśnie się przymierzam do zamówienia, już na koci-łapci przeczytałam o tym rabacie, ale na stronie zooplusa go nie widzę![]()
Gdzie to jest napisane, chętnie skorzystałabym z dodatkowych 10% rabatu.
felin pisze:Do mnie maila przyslali. Zaznacz sobie, że chcesz dostawać powiadomienia, to też będziesz dostawać.
brązowobiali pisze:Zamówiłam sobie 18 kg wór żwirku, 3 kg żarcia i podkładkę pod miskę za tylko 120 zł
felin pisze:Nie ma to jak pazerność![]()
![]()
felin pisze:Z tymi saszetkami to możesz mieć rację. A może też być i tak, że ludzie wolą duże puszki, a nie saszetki, bo taniej wychodzi.
Ale na wszelki wypadek donoszę, że moim chlopakom te saszetki smakują
felin pisze:Nie ma to jak pazerność![]()
![]()
Broszka pisze:A ja myślę że zdecydowali się je rozdać dlatego że to zimowe menu i termin przydatności będzie się za kilka dni kończył
Broszka pisze: Ale też kupuję dla nich 400g puszki karm wysokomięsnych (PoN, hermanns czy grau itp) i daję im w ramach urozmaicenia co jakiś czas - wtedy akurat taka puszka schodzi nam zwykle na jeden posiłek dla 5 kotów![]()
Broszka pisze:Smakują Twoim chłopakom te saszetki za punkty? Moje raczej nie jadają takich egzotycznych smaków, poza tym carny dla wrażliwych jelitowców nie jest dobra, przynajmniej ta w puszkach którą kupuję dla kotów wolnożyjących
A i wolnożyjące potrafią się wypiąć, jedzą tylko niektóre smaki carny i innych nie chcą tknąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 169 gości