Miszelino, jeśli poniedziałkowe poranki nie są jeszcze obstawione, mogę je wziąć.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mikela pisze:Przepraszam, ale nie dałam rady przyjść na wczorajsze zebranie![]()
Miszelino, jeśli poniedziałkowe poranki nie są jeszcze obstawione, mogę je wziąć.
mikela pisze:Przepraszam, ale nie dałam rady przyjść na wczorajsze zebranie![]()
miszelina pisze:Uwaga, uwaga!
W kociarni pojawiła się nieobliczalna Furia (na kwarantannie)
Tweety pisze:mikela pisze:Przepraszam, ale nie dałam rady przyjść na wczorajsze zebranie![]()
Małgosiu, a pamiętasz o oświadczeniu podpisanym niebieskim długopisem? Potrzebuję dość pilnie
mikela pisze:Tweety pisze:mikela pisze:Przepraszam, ale nie dałam rady przyjść na wczorajsze zebranie![]()
Małgosiu, a pamiętasz o oświadczeniu podpisanym niebieskim długopisem? Potrzebuję dość pilnie
Ojojoj, na śmierć...![]()
![]()
jutro(tzn. dziś, we wtorek) przyniosę, tylko gdzie, na Kocimską?
Tweety pisze:mikela pisze:Tweety pisze:mikela pisze:Przepraszam, ale nie dałam rady przyjść na wczorajsze zebranie![]()
![]()
może być tam a możesz na Al. Słowackiego 17a pok. 9, do mnie do pracy
mikela pisze:Tweety pisze:mikela pisze:Tweety pisze:mikela pisze:Przepraszam, ale nie dałam rady przyjść na wczorajsze zebranie![]()
![]()
może być tam a możesz na Al. Słowackiego 17a pok. 9, do mnie do pracy
a do której godziny tam jesteś?
Kinga Warmijska pisze:O której ktoś będzie na Kocimskiej dziś wieczorem? Wpadłabym odwiedzić Furię....
milu pisze:Kinga Warmijska pisze:O której ktoś będzie na Kocimskiej dziś wieczorem? Wpadłabym odwiedzić Furię....
Będę ja, ale nie wiem jeszcze, o której kończę w centrum - albo o 19.30 albo o 20.30
Edit: plus ok. 20 min na dotarcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą i 248 gości