ewona1 pisze:SZCZEPIONKA WAŻNA DO LIPCA, MAMY 7 TYGODNI.
Jak najszybciej trzeba przetestować 2 pozostałe koty-Niuńka i kotkę, nie pamiętam imienia.
Kasetka testów białaczkowych 10 szt 176 brutto czyli potrzeba x 2 + 2 koty 392 zł. Plus wet to będzie 550.
Koty trzeba testować wszystkie hurtowo oszczędność kasy i czasu - ile kilometrów musiałaby zrobić Pinokio aby zawieźć towarzystwo do weta w Bielsku?
Koszt szczepionki ?
PCR dla 4 biedaków to chyba jak spadnie manna z nieba.
Na koncie Kastora jest 400 zł.
Coś (wymazy)trzeba zrobić z Mańkiem, koniecznie, bo serce pęka.
Poprawcie mnie, jeśli się mylę: jest 22 kotów do przebadania ponownie w tym 4 dodatnie. Dla tej czwórki potrzeba ok. 800 zł na testy PCR i 18 szybkich testów dla negatywów (tych, co były zamawiane ostatnio) + wizyta veta 150zł. Dochodzi do tego koszt zakupu pozostałych szczepionek Purewax.
Na koncie Kastora jest 400 zł, chyba można to wykorzystać, przynajmniej do testowania i szczepienia kotów z Wólki. 9 szczepionek jest zakupionych, czyli potrzeba jeszcze 9 dla pozostałych negatywów.
Szybkie testy 18 sztuk - 419 zł
PCR 4 sztuki - 800zł
Szczepionki Purewax 9 sztuk - ok 400zł (ktoś może się wypowiedzieć, ile dokładnie?)
Badania dla najbardziej potrzebujących (nie wiem jaki to koszt, napisałam do laboratorium weterynaryjnego, ale mi odpisali, że jeśli nie jestem vetem, to nie udzielą takiej informacji). Daje to sumę ok 1700zł + 150zł wizyta veta.