ŚLEPACZKI cz.V-"mój ślepaczek" - wołam do tablicy opiekunów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Czy potrzebny jest Klub Ślepaczków?

Ankieta wygasła Nie lis 18, 2012 12:15

1.Bardzo-to skarbnica wiedzy o kotach niewidzących i wsparcie
28
93%
2.Tak sobie - bez klubu tez można sobie poradzić
2
7%
3. Nie - po co zajmować sie kotami chorymi lub kalekimi
0
Brak głosów

Liczba głosów : 30

Post » Wto maja 08, 2012 17:32 Re: ŚLEPACZKI cz.V- lista majowa otwarta

anita5 pisze:Jaka słodka i biedna... :|

Bardzo biedna coś więcej o niej o jej wzroku , nic juz nie można zrobić :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto maja 08, 2012 22:58 Re: ŚLEPACZKI cz.V- pilne, str. 70 schron W-w, niewidoma Ina

ale bidulinka :( Oby i jej się poszczęściło :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro maja 09, 2012 20:12 Re: ŚLEPACZKI cz.V- pilne, str. 70 schron W-w, niewidoma Ina

Ta niewidoma kicia Ina z Wrocławia, jak nie ma białaczki to jedzie do DT i szukamy transportu z Wrocka do Torunia.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie maja 13, 2012 11:52 Re: ŚLEPACZKI cz.V- szukamy transportu dla Iny Wrocław- Toru

Zapraszam na bazarek,część idzie na ślepaczki;
viewtopic.php?f=20&t=142011

i ten:
viewtopic.php?f=20&t=142015
Ostatnio edytowano Nie maja 13, 2012 15:18 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie maja 13, 2012 12:36 Re: ŚLEPACZKI cz.V- pilne, str. 70 schron W-w, niewidoma Ina

Gibutkowa pisze:Ta niewidoma kicia Ina z Wrocławia, jak nie ma białaczki to jedzie do DT i szukamy transportu z Wrocka do Torunia.

Ina jedzie w poniedziałek rano więc transportu już nie szukamy :P

Ina od wczoraj czeka na wyjazd w mojej łazience :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie maja 13, 2012 18:19 Re: ŚLEPACZKI cz.V- szukamy transportu dla Iny Wrocław- Toru

Tak bardzo się cieszę :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Pon maja 14, 2012 8:06 Re: ŚLEPACZKI cz.V- pilne, str. 70 schron W-w, niewidoma Ina

JaEwka pisze:
Gibutkowa pisze:Ta niewidoma kicia Ina z Wrocławia, jak nie ma białaczki to jedzie do DT i szukamy transportu z Wrocka do Torunia.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ciociu Ewelinko bardzo się cieszymy,ze Ina jest negatywna...i ,ze jedzie do Torunia,oby jej sie poszczesciło...
A to troszke prywaty,bo Lepek vel Ramzes biega za aparatem,więc czemu nie skorzystać i nie obfocić :)
I biedny Rumcajsik,który ma nawrót białaczki,nie jest dobrze,ale walczymy.Oczka uratowane....teraz walczymy kolejny dzień,tydzień,miesiac,rok...dwa... :(
Lepuś.
ObrazekObrazek
Rumcajsik
Obrazek
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon maja 14, 2012 11:44 Re: ŚLEPACZKI cz.V- szukamy transportu dla Iny Wrocław- Toru

A ja proszę o usunięcie z pierwszej strony Terminator vel Miny ( numer 8 ) ona już dawno w Ds :)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon maja 14, 2012 11:53 Re: ŚLEPACZKI cz.V- szukamy transportu dla Iny Wrocław- Toru

OlaLola pisze:A ja proszę o usunięcie z pierwszej strony Terminator vel Miny ( numer 8 ) ona już dawno w Ds :)

:1luvu: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon maja 14, 2012 12:30 Re: ŚLEPACZKI cz.V- pilne, str. 70 schron W-w, niewidoma Ina

JaEwka pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jaka ona jest śliczna-najlepszego w nowym domku i prosimy o wieści o niej :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon maja 14, 2012 12:35 Re: ŚLEPACZKI cz.V- szukamy transportu dla Iny Wrocław- Toru

BOZENAZWISNIEWA pisze:Zapraszam na bazarek,część idzie na ślepaczki;
viewtopic.php?f=20&t=142011

i ten:
viewtopic.php?f=20&t=142015

zapraszamy i bardzo dziekujemy meg11 :1luvu: i Bożence,ze o naszeych ślepaczkach pamiętała :ok:
Ostatnio edytowano Pon maja 14, 2012 12:43 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Post » Pon maja 14, 2012 12:37 Re: ŚLEPACZKI cz.V- szukamy transportu dla Iny Wrocław- Toru

OlaLola pisze:A ja proszę o usunięcie z pierwszej strony Terminator vel Miny ( numer 8 ) ona już dawno w Ds :)

już poprawiam, dziekuje za informację , super wiadomosć :ok:

alessandra

Post » Pon maja 14, 2012 15:08 Re: ŚLEPACZKI cz.V- Ina pojechała, czekamy na wieści z dt :-

Dawno tu nie byłam, ostatnie nasze ślepaczki to chyba Wars i Sawa, już od dawna szczęśliwe w nowych domach (Warsika – obecnie Lao – wczoraj odwiedziłam :D)
Nie byłam nie dlatego, że ślepaczków brakowało, niestety nie – ostatnio chociażby mała Cysia. Ale dlatego, że staramy się zdobywać środki na leczenie zwierzaków sami, wiedząc, że na forum się nie przelewa…
Ale
Zaczął się sezon kociakowo-łapankowy. Kociaki co prawda do tej pory zbierali zdrowe, ale każdy to wydatek na odrobaczenie, szczepienie, karmę… na sterylki są talony, ale lecznice talonowe albo nie przyjmują w weekendy, szczególnie w długie weekendy, albo nie mają wolnych terminów – więc musimy ratować się sterylkami płatnymi.
Jeszcze kilka kotów operowanych albo poranionych wymagających hospitalizacji – i dno w skarpecie prześwieca….

Dlatego proszę - jeśli to możliwe - o wsparcie tych kocisków
Obrazek Obrazek

Obrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon maja 14, 2012 15:39 Re: ŚLEPACZKI cz.V- Ina pojechała, czekamy na wieści z dt :-

annskr z pewnością coś wysupłamy, straszne bidulki maluchy, u buraska chyba na zabieg się zanosi/był, wyglada jakby stracił oczko-nie widzę dokładnie oczka na zdjęcia, maluchy , mam nadzieję,że uda sie wyleczyć, zatem zapisuję w ten sposób(skoryguj, popraw, dopisz proszę):

lista majowa :

1. Karmelek Obrazek dt Niusia 222
-zabieg czyszczenia oczodołu

2.trzy maluszki - w lecznicy, nie mamy już miejsca w dt
ObrazekObrazek- kontakt annskr
- leczenie

3. burasek - juz po usunięciu oka, nie było na co czekać. Na razie w dt u p.Łucji,. po rekonwalescencji wraca na wolność - do dwóch siostrzyczek i kociego domku. Oczko pękło mu we wczesnym dzieciństwie
Obrazek
- zabieg do rozliczenia

I prośba do Skarbnika -ile my mamy w skarpecie do rozparcelowania?
Ostatnio edytowano Czw maja 24, 2012 13:54 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy

alessandra

[poprzednia][następna]