psiamo, a na jakie koty ten transporter ma być? Duże czy standardowej wielkości?
Ja mam taki http://www.zoologiczny.sklep.pl/Dogit_P ... _80___1944 i mieści Bułkownika + Kostuchę (ale przy tym klocku Kostucha to waga piórkowa)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Ani, super wypas ten cabrio![]()
Czy jest szansa zobaczyć Bułkownika i Trunie razem w środku na focie ? Chciałabym tak poglądowo to widziec. Szukam takiego na trzy koty lub chociaż dwa, w tym jeden 5, jeden 3,5 i jeden teraz 3,5 a docelowo pewnie jakies 5 kilo. Podejrzewam, że takiego na trzy to będzie cięzko dostać.
kussad, zaglądaj częściej. A w ogóle zapraszamy do klanu. Nasze zasady spisane sa w pierwszych posatch kazdej części
psiama pisze:Ani, super, będę wypatrywać![]()
Dolabro, cięzki może być. TŻ go będzie taszczył do bagaznika jak obecny wielki transporter z materiałuByle by był użyteczny. Czy Ty też dwa koty tam wozisz czy więcej ?
psiama pisze:kussad, zaglądaj częściej. A w ogóle zapraszamy do klanu. Nasze zasady spisane sa w pierwszych posatch kazdej części
villemo5 pisze:Dziewczyny ja mam w podpisie wyprzedaż ciuchową - zapraSZAM GORACO!!
AniHili pisze:villemo5 pisze:Dziewczyny ja mam w podpisie wyprzedaż ciuchową - zapraSZAM GORACO!!
Wieczorem dobra kobieto, wieczorem...ja w pracy zdjęć nie widzę![]()
A ja wystawiłam Bułkownika do bazarku-konkursu na najładniejszego pasiaka forumowego
dolabra pisze:AniHili pisze:villemo5 pisze:Dziewczyny ja mam w podpisie wyprzedaż ciuchową - zapraSZAM GORACO!!
Wieczorem dobra kobieto, wieczorem...ja w pracy zdjęć nie widzę![]()
A ja wystawiłam Bułkownika do bazarku-konkursu na najładniejszego pasiaka forumowego
Sprzedajesz Bułkownisia???
niedobra Pańcia, oj niedobra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, fruzelina, Google [Bot] i 767 gości