Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ilonajot pisze:ale fajnie sie to czyta ...
super, ze Fionka trafila do ciebie Meksykanko i ze tak dobrze sobie radziciegratulacje!
prawde mowiac, troszku sie o ciebie balamale widze, ze moje obawy byly calkowicie nieuzasadnione
Kotina pisze:Ale z drugiej strony wtedy nie pozna się jej prawdziwego charakteru ....
Alienor pisze:Obroża feromonowa nie daje "haju" - po prostu kot otoczony zapachem spokojnej, szczęśliwej kociej mamusi spokojniej podchodzi do wszystkiego. Miałam nerwową sytuację w domu, założyłam największej nerwusce i się odprężyła widocznie już po kilku godzinach. Teraz nosi już drugą bo bardzo mi się podoba taka wyluzowana, nie zwiewająca jak ją coś osyczy, tylko odpowiadająca tym samym; rozkładająca się tam, gdzie jej dobrze, nawet jak obok leży drugi kot, którego niezbyt lubi...
Kotina pisze:Alienor pisze:Obroża feromonowa nie daje "haju" - ...
Wiemjak działa ta obróżka, napisałam "haju" dla żartu
![]()
Mój Cynamon nosił dwie obróżki, gdy wzięłam go do siebie, a potem trzy kupiłam dla rezydentki, która go ciągle lała. Pomogła i jednemu i drugiemu. Lepiej się sprawdza niż Feliway
meksykanka pisze:Żubrzyca prędzej czy później będzie musiała odbyć ceremonię bliskiego spotkania z kociarstwem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 288 gości