Łomża-Czerwony Bór !!!POMOC PILNIE POTRZEBNA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 14, 2012 7:28 Łomża-Czerwony Bór !!!POMOC PILNIE POTRZEBNA!!!

Dostałam taką wiadomość na pw:

"Czy kotkowo.pl działa także w okolicy Łomży? W zakładzie karnym w Czerwonym Borze jest kilkuletni rudy kocurek, który potrzebuje pomocy weterynaryjnej (z tego co mi się udało ustalić to grzybica w okolicy uszu i spadek masy ciała (być może jakieś problemy z nerkami). Kotek potrzebuje pilnie pomocy weta, a tam na miejscu nie ma kto sie tym zająć.
Mam do niego prawie 600km w 2 strony i w ostateczności tam pojadę, ale szukam alternatywy, bo przyszły tydzień mam zawalony robotą, a stan kocurka podobno pogarsza się z dnia na dzień. Czy jesteś w staniu pomóc lub skierować mnie do kogoś z okolic Łomży?

Pozdrawiam
krzysztof"

Jeżeli jest jakaś zmotoryzowana dobra dusza, która chciałaby pomóc chormu kotu, to proszę o wiadomość na pw (nick: kocurrr) do Krzysztofa lub pw do mnie, a ja mam jego nr telefonu.

Nie zostawmy kota w potrzebie. :catmilk:
Ostatnio edytowano Pon maja 14, 2012 8:01 przez kassja, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pon maja 14, 2012 7:35 Re: Łomża-Czerwony Bór !!!POMOC PILNIE POTRZEBNA!!!

Mogę tylko podrzucić niestety. :ok: :ok: :ok: Ew. może ktos z Ostrołęki ma blizej ?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon maja 14, 2012 7:42 Re: Łomża-Czerwony Bór !!!POMOC PILNIE POTRZEBNA!!!

Co dokładnie znaczy "w zakładzie karnym"? Pytam, bo akurat Czerwony Bór ma program readaptacji oparty na wolontariacie w schronisku w Łomży. Może wystarczy zadzwonić do zakładu i pogadać z nimi.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49