Jak się dzisiaj mrusie miewają?
A Ty Justynko jak się dzisiaj czujesz? Lepiej choć troszkę?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Zaglądamy![]()
Jak się dzisiaj mrusie miewają?
A Ty Justynko jak się dzisiaj czujesz? Lepiej choć troszkę?
rudy kociak pisze:Jak tam tyskie mruczki?Doczytałam,szkoda że tak daleko mieszkam od Justyny-zajęłabym się zwierzyńcem twoim na czas szkolenia,po niewielkim przeszkoleniu mnie w tym kierunku
gdybym nie miała pod opieką osoby ode mnie zależnej przyjechałabym na czas twojego kursu.
Justa&Zwierzaki pisze:rudy kociak pisze:Jak tam tyskie mruczki?Doczytałam,szkoda że tak daleko mieszkam od Justyny-zajęłabym się zwierzyńcem twoim na czas szkolenia,po niewielkim przeszkoleniu mnie w tym kierunku
gdybym nie miała pod opieką osoby ode mnie zależnej przyjechałabym na czas twojego kursu.
Widzisz Ty z tak daleka byś przyjechała a ktoś kto mieszka na miejscu nie pomoże
Iljova pisze:Niestety Justynko tak to bywa z niektórymi "ludźmi" dużo gadają, obiecują a tak naprawdę nic nie robią...
Smutne to ale prawdziwe... niestety oprócz wielkiego szumu.
Spokojnej nocy życzę
Iljova pisze:Dla mnie przeszkodą jest odległość ale także finanse bo gdybym chociaż miała kasę pojechać na weekend, a nawet tego nie mogę, chciałam jechać na początku mają na urodziny mojej córki, wtedy pojechałybyśmy do Justyny,ale niestety ..... Brak kasy
Napewno u mnie to inna sytuacja bo stamtąd pochodzę tam mam rodzinę i pewnie taki wyjazd dla mnie łatwiejszy, ale inne przyczyny nie pozwalają mi jechać i tak to jest jak dzieli nas większa odległość w tym kraju
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 184 gości