Łódź - Maciuś i Filinka - całośc str.4

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 11, 2012 4:48 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

Podejrzewam, że jest to typowe zagranie Pań opiekunek. Niby chcą oddać, ale robią sceny.
Anka, jak tu wejdziesz, to dzwoń do tych Pań, powiedz, że jest dom dla dwojga zwierzaków we Włocławku i niech scen nie robią. Powiedz, że jeśli mają coś przeciw temu, to Maciek zostanie zabrany do schroniska, a Filinką muszą się zająć. To jest paranoja. NA zwierzaki czeka dom, a one nosem kręcą.
ioioio7 - poproszę Was o cierpliwość, bo dla nas, to wspaniała informacja, że zwierzaki mogą mieć wspólny dom i zrobimy wszystko, żeby tak się stało.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt maja 11, 2012 7:33 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

O gizie Maćka dowiedziałam się niedawno - zauważyła go Dite, kiedy pojechała tam obejrzeć zwierzaczki i zobaczyła Zuzkę....
Do Pań zaraz dzwonie
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt maja 11, 2012 13:32 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

ioioio7 jesteście wspaniali, chciałam wziąć Maciusia na DT, ale Filinki juz nie dałabym rady, to cud, że się znaleźliście , serdecznie Was pozdrawiam :1luvu:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pt maja 11, 2012 13:50 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

Już wszystko wiem.

Jeszcze kilka telefonów - niestety dopiero wieczorem.
I napiszę.

Wiesiaczek1, skąd jesteś?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Pt maja 11, 2012 14:03 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

annskr pisze:Już wszystko wiem.

Jeszcze kilka telefonów - niestety dopiero wieczorem.
I napiszę.

Wiesiaczek1, skąd jesteś?

Z ŁODZI
Obrazek

wiesiaczek1

Post » Pt maja 11, 2012 19:52 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

Zgodnie z obietnicą wyjaśniam.

Maciuś jutro lub w niedzielę (wariant optymistyczny to jutro) trafi do lecznicy, potem na rekonwalescencję do dt zaofiarowanego przez Wiesiaczek1 - bardzo, bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu:

A potem, zależnie do stanu Maciusiowego zdrowa - zdecydujemy, co dalej.
Bardzo dziękuję Państwu gościnnie piszącym z konta ioioio7 za ogromne serce i zrozumienie sytuacji, bo...

Bo pani, która na zdjęciu tuli Filinkę - wzięła ją do domu - nauczyć spacerków, domowego zachowania i dobrych psich manier. A ponieważ Filinka błyskawicznie zaprzyjaźniła się z dwoma domowymi psiakami i z mężem pani - podjęto decyzję o zatrzymaniu jej na stałe.

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy się przejęli losem zwierzaków i zaangażowali w pomoc. Bo dzięki Wam Filinka już ma dom a Maciuś pewnie wkrótce. Bez Was, bez tej akcji opiekunka nie wzięłaby jej do domu, nie pokochała itd

W sumie zamieszanie, za które bardzo, bardzo przepraszam.
I dla Filinki happy end.

Teraz proszę wielkie kciuki za Maciusia - za równie szczęśliwe zakończenie dla niego.e.

kalewala

Post » Sob maja 12, 2012 10:03 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

Nieustająco wielkie kciuki za Maciusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ważne , aby dla koteczków dobrze się skończyło.
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob maja 12, 2012 11:01 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

Maciusiu, czekamy na ciebie
Duża, Gucio, Kacper, Zorro, Miciuś i Felek :D :ok:
Obrazek

wiesiaczek1

Post » Sob maja 12, 2012 23:05 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

Byłyśmy tam rano - z Kasią
i o 18tej - z Filinką i opiekunką

Maciuś nie pokazał się.

kalewala

Post » Nie maja 13, 2012 11:45 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

annskr pisze:Byłyśmy tam rano - z Kasią
i o 18tej - z Filinką i opiekunką

Maciuś nie pokazał się.

czekamy na niego :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

wiesiaczek1

Post » Nie maja 13, 2012 22:14 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

Dziś też nici...

kalewala

Post » Nie maja 13, 2012 22:16 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

annskr pisze:Dziś też nici...

czekałam na wiadomość, gdzie to jest , może ja pojade jutro i poszukam
Obrazek

wiesiaczek1

Post » Pon maja 14, 2012 7:36 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

Jak się trafił domek to kot zniknął :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon maja 14, 2012 8:08 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

kristinbb pisze:Jak się trafił domek to kot zniknął :roll:

Panie jeźdżą tam co dwa dni, w weekendy nie zawsze.
Filinka zabrana, wcześniej Maciuś był raz zabierany na kastrację, potem na kilka dni na leczenie - więc pewnei cos przeczuwa,
W sobotę mzyło, pewnie nie chciało mu się wyjść, a jedzenia pod rampą wystarczyłoy dla tuzina kotów...

Dziś prawdopodobnie spróbuje Wieszaczek1 z paniami opiekunkamii - ja ten tydzień mam ciężki...

Kciuki potrzebne

kalewala

Post » Pon maja 14, 2012 10:52 Re: Łódź - proszę o szansę dla Maciusia - Zuzka przegrała...

annskr pisze:
kristinbb pisze:Jak się trafił domek to kot zniknął :roll:

Panie jeźdżą tam co dwa dni, w weekendy nie zawsze.
Filinka zabrana, wcześniej Maciuś był raz zabierany na kastrację, potem na kilka dni na leczenie - więc pewnei cos przeczuwa,
W sobotę mzyło, pewnie nie chciało mu się wyjść, a jedzenia pod rampą wystarczyłoy dla tuzina kotów...

Dziś prawdopodobnie spróbuje Wieszaczek1 z paniami opiekunkamii - ja ten tydzień mam ciężki...

Kciuki potrzebne

jestem zwarta i gotowa, pojadę szukac cwaniaka
Obrazek

wiesiaczek1

[poprzednia][następna]