A Waluś to bardzo przystojny buras

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Złota i Czarny
Nie startuję, i tak jestem Jedyną Różą w ogrodzie pełnym różpaw pisze:i co Złoteńka, startujesz na miskę??? ... Kaczucha ostatecznie chyba nie, bo ona ma milion zdjęć i nie umiem wybrać, bo na każdym pijękna!a pięciu milionów na kącie brak
Paw! Weźże się nie wygooopiaj! Jak masz problem z wyborem fotek, to prześlij mi ten milion zdjęć, ja wybiorę cztery, ty wyślesz i fertig.paw pisze:i co Złoteńka, startujesz na miskę??? ... Kaczucha ostatecznie chyba nie, bo ona ma milion zdjęć i nie umiem wybrać, bo na każdym pijękna!a pięciu milionów na kącie brak
Annozoo, przemów tej pannicy do rozsądku. Owszem, jest śliczna, jest Jedyną Różą w Ogrodzie Róż, ale nawet najjedyńsza róża powinna czasem poddać swoje piękno weryfikacji i ocenie... Czyżby Złociutka się bała?Annazoo pisze:Nie startuję, i tak jestem Jedyną Różą w ogrodzie pełnym róż
A wiesz Ty co? Ja mam burasię do wyadoptowania. Przygarnij ją i zgłoś do konkursumavi pisze:Annozoo! To ty nic nie mów Dorci, że wysyłasz jej foty!
Zrób to za jej [złotymi] plecami!
Annazoo pisze:A wiesz Ty co? Ja mam burasię do wyadoptowania. Przygarnij ją i zgłoś do konkursu
Annazoo pisze:Nie startuję, i tak jestem Jedyną Różą w ogrodzie pełnym różpaw pisze:i co Złoteńka, startujesz na miskę??? ... Kaczucha ostatecznie chyba nie, bo ona ma milion zdjęć i nie umiem wybrać, bo na każdym pijękna!a pięciu milionów na kącie brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 45 gości