anulka111 pisze:Ciekawe ,czy taka zaniedbana dzialke mozna odkleszczyc jakims preparatem hmmmmmmmmmmmmmm
Wątpię trochę

jako osoba po kleszczu i z boreliozą
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Ciekawe ,czy taka zaniedbana dzialke mozna odkleszczyc jakims preparatem hmmmmmmmmmmmmmm
anulka111 pisze:Nie ma latwo,bylam w Praktikerze-rozejrzec sie cenowo- jak to wyglada.Na szczescie sa rzeczy bardzo drogie ,ale tez i tansze- ale ogrodek to inwestycja. Podpytywalam braciszka- kompostownik chyba sami zrobimyz desek by bylo taniej. Siatke widzialam w akceptowalnej cenie - jesli faktycznie jest dziura ,moze uda sie zalatac bez problemuOczywiscie obejrzalam wszystko-od stolikow przez namioty i parasole-z tego wszystkiego to parasol cwany widzialam i na szczescie sa promocje
W przyszlosci tkai skladnay parasol bym chciala,widzialam tnaie drewniane stoliki skladane i tkaie krzeselka- jest nadzieja ,ze moze jakos to wszystko w przyszlosci ogarne-=na razie zyje mityczna trawa i chwastami
I tylko trawa mi sie sni po nocy- oraz kleszczeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
Ciekawe ,czy taka zaniedbana dzialke mozna odkleszczyc jakims preparatem hmmmmmmmmmmmmmm
anulka111 pisze::ryk:MariaD nie strasz mnie,tam nie ma byc zadnej dzungli
![]()
Nie mogla az taka wyrosnac od maja zeszlego roku,a podobno tyle czasu nic nie robiono na jednej z tych dzialek
Ja caly czas mysle tylko o kosiarce,rowerze itd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Barbasia, Blue i 213 gości