Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rudy kociak pisze:Jak masz możliwość to dla spokoju swojego i dla bezpieczeństwa niech go obejrzy weterynarz i niezmiennie za całą trójkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniada pisze:I pozdrawiam z samego środka majowej nocy.
Była kuuuupa. Wieeelka. U właściwego ZbójcerzaNabrałam przekonania, że teraz to już nie ma siły:
Aniada pisze:Nie będę, kurde, gorsza i następne też Wam pokażę! A co! Oby tylko światło dobre było!![]()
Aniada pisze:Meldujemy się znowu. Dwie doby za nami, w tle właściwe wypróżnianie![]()
Anuk - powinnaś być ze mnie zadowolona: zidentyfikowałam jednego chłopaka, na 100%
Jeśli Amyszka pozwoli, nazwałabym go Gucio, jednak. No tak mi pasuje... Maluch mnie zaskoczył, bo jako jedyny zjadł śniadanko bez fochów, tankując z butli do pełna. Jednocześnie wydalał drugim końcem, brudząc energicznie wszystko wokół.
Tygryski przejawiały mniejszą ochotę na śniadanko, ale "Tygrysy trzymają się mocno", więc nie histeryzuję.
Jedno z Tygrysów - konkretnie Tygrys II - zdaje się być, na moje mocno niesprawne oko, dziewczynką jednak.![]()
Kurde, rozróżnianie płci nie jest moją mocną stroną. Jaja powinny być jak bania karmelicka, żebym je zdołała zauważyć i jasno zdefiniować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuza i 20 gości