.A oto co Neko chce wam przekazać o swoim życiu w nosym domku: \\/.
Czy ktoś z was ma pomysł, co księżniczka chciała przekazać
?Moderator: Estraven
.
?
? Duża twierdzi, że Smoczek płacze bo musi iść spać... a co gorsza, wcześniej musi się umyć [zwłaszcza zęby!]
. Ale to nie znaczy, że można uciąć sobie drzemkę na krześle w pokoju Dużej.. To znaczy, że za chwilę będzie CZYTANKA
. W domu nie ma żadnego stworzenia, które ominęło by czytankę
. Wszyscy mamy swoje miejsca na łóżku - najpierw kładzie się Smoczek [zabiera prawie całą poduszkę tylko dla siebie
] siada Duża z książką. Na sam koniec przybiega ta wredna, kudłata - wskakuje na łóżko i kładzie łeb na nogach od Dużej. Duża czyta nam bajkę tak długo, aż wszyscy śpimy. Ostatnio są same fajne wierszyki - o Kotach-Piratach
. ja też kiedyś zostanę kotem-piratem... no, na razie ćwiczę na kradzieżach mięsa z talerza
.
. jakąś godzinę temu przegalopowała radośnie po mieszkaniu, usiadła na podłodze i.... wydrapała mi panele
. O tym, że koty mogą drapań kanapy to ja wiem od dawna, ale PANELE
? Następnie wskoczyła na krzesło i od tej pory bawi się z młodym - młody macha do niej ogonkiem [na wędce bonsai88 pisze:Nikt nas nie odwiedza, ale będę was dalej zamęczać moimi monologami![]()
bonsai88 pisze:Nikt nas nie odwiedza, ale będę was dalej zamęczać moimi monologami
. Taaak, moja mama nie lubi kotów
.
. Tylko trochę się wynudziła i w efekcie zaczęła się OCIERAĆ
.bonsai88 pisze:A teraz trzymajcie kciuki, żeby maleńkiej po moich eksperymentach nie wysypało.
Neko, nie daj się żadnym pryszczykom ani wysypkom!

].
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Google [Bot], puszatek i 34 gości