Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 12, 2012 17:09 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

KotkaWodna pisze:....przeprąciam, poważnie, kajam się i biję wew cyce (Wdzydze?)
wrzucę zdjęcia i słówko, wieczorem. Słowo skauta.

(nigdy nie byłam w skautach :mrgreen: )

Kotkinsie - persiadełka są mojej Przyjaciółki. Mafia Czarno-Biało-Czarna i Szaro-Biała jest moja ;)

Skaut= harcerz :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob maja 12, 2012 17:10 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Masz ostatnią szansę. No.
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob maja 12, 2012 17:32 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

kotx2 pisze:Skaut= harcerz :mrgreen:

też nie byłam.
[ninja]
8)
KotkaWodna

Post » Sob maja 12, 2012 20:23 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Jak by tu...JUŻ jest wieczór!
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Sob maja 12, 2012 20:32 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

owszem. A ja jutro jadę na tydzień w trasę i obecnie latam jak z pieprzem, dokańczając różne domowe sprawy, pakowanie, szykowanie jedzenia dla Kotów... oraz wysyłka paczki dla pewnej Pani. O.
Jak zwiędnę, to postaram się, żeby to było przed lapkiem.
KotkaWodna

Post » Sob maja 12, 2012 20:34 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Było nie obiecywać...
Pakuj się spokojnie, kit z paczką, wszystko może spokojnie tydzień poczekać.
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Sob maja 12, 2012 20:43 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

za późno ;P
już wysłałam :)
i aha, jestem Ci krewna 1,5 - przeszacowałam koszt wysyłki.
KotkaWodna

Post » Sob maja 12, 2012 20:46 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Od dziś zacznę naliczać % [zaciera łapki].
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Sob maja 12, 2012 20:47 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

no mówiłam, że te kapitalisty to wredne jakieś som 8)
KotkaWodna

Post » Sob maja 12, 2012 20:49 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Biedna budżetówka tym bardziej.
Szczęśliwej podróży życzę (i zazdroszczę).
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Sob maja 12, 2012 21:29 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Hańka pisze:Od dziś zacznę naliczać % [zaciera łapki].

Dobrze, że ja Hani wysłałam kaskę już parę dni temu :lol: Hania, dobrze Cię widzieć. Dotarł pieniążek?

Koteczko, szczęśliwej podróży. A wracaj szybko, bo mi smutno będzie fejsbuczyć się bez Ciebie!
Aniada

Post » Sob maja 12, 2012 21:31 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Dotarł, kłaniam nisko. A książkę dostałaś?
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Sob maja 12, 2012 21:34 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Dostałam awizo. W poniedziałek idę odebrać, bo... ekhem... mamy małe zamieszanie w Mirmiłowie i jakoś strasznie mało czasu. Odwiedziłabyś nas. ;)
Aniada

Post » Sob maja 12, 2012 21:38 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Boję się. Kotka Wodna zdradziła wczoraj na Wnerwionych, że spełnił Wam się mój zły sen...
Ech, jutro się zbiorę na odwagę.
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Nie maja 13, 2012 2:06 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

>>Kononowicz mode on<<
niczego nie będzie.
nic w ogóle.
>>Kononowicz mode off<<
wew sensie, że zdjęć z Wyraju - dziś nie będzie i nawet mnie nie proście.
dopiero skończyłam ogarniączkę przedwyjazdową - nie mówię, że się spakowałam, bobym podle zełgała, jutro się będę pakować. Tfu, czyli dzisiaj. Póki co, posprzątałam chałupę, pojechałam gdzie trzeba było pojechać (rowerkiem), wysłałam, co miałam wysłać, sprzedałam tapczan, zrobiłam zapas żarcia Kotą, upiekłam sobie ciasteczka, a teraz umieram, pamiętajcie o orchideach.
O 12 w południe wywiezie mnie w cholerę za pomocą PKP do Zielonej Góry. Stamtąd w poniedziałek o 6 rano startuję na 5 dni do Krakowa i Zakopca/Wieliczki/Oświęcimia. Powrót do domu (do Bydgoszczy) w niedzielę, przepakowanie sukni balowych, szpilek i szminek, i wyjazd z zieloną szkołą - kierunek: Wdzydze (W cyce?..) Kiszewskie.
zzzzz, brrrą.....
aha, pe-es. Ja mam net mobilny i oraz tudzież laptoka :mrgreen: - niech się Aniadu nie martwi o wieści i kibicowanie Zbójcerzom :>
KotkaWodna

[poprzednia][następna]