a okazuje się, że dwóch. Najlepszych

to jest super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata Popek pisze:
Zapewniam Panią, że jeżeli koty uda się złapać, trafią do LEKARZA. Dr Piotr Okapa jest jednym z dwóch najlepszych lekarzy, jakich znam w Warszawie.
Nie jestem zarejestrowana jako wolonatriuszka w gminie Włochy. Nigdy w tej gminie nie byłam, nikogo tam nie znam i nawet nigdy tam nie dzwoniłam w żadnej sprawie.
Erin pisze:Czyżby to było aż tak proste?![]()
W takim razie pozostaje tylko współczuć wszystkim pacjentom tych najlepszych lekarzy w W-wie
ariel pisze:Jakoś jestem dziwnie spokojna, że żaden z forumowiczów z Warszawy nie leczy swoich zwierzaków u tego akurat jednego z dwóch najlepszych lekarzy w Warszawie.
ariel pisze:Erin pisze:Czyżby to było aż tak proste?![]()
W takim razie pozostaje tylko współczuć wszystkim pacjentom tych najlepszych lekarzy w W-wie
Jakoś jestem dziwnie spokojna, że żaden z forumowiczów z Warszawy nie leczy swoich zwierzaków u tego akurat jednego z dwóch najlepszych lekarzy w Warszawie.
Erin pisze:ariel pisze:Jakoś jestem dziwnie spokojna, że żaden z forumowiczów z Warszawy nie leczy swoich zwierzaków u tego akurat jednego z dwóch najlepszych lekarzy w Warszawie.
Pewnie masz rację, tylko forumowicze to nie jedyni kociarze w stolicy. Niestety
Beata Popek pisze:Zapewniam Panią, że jeżeli koty uda się złapać, trafią do LEKARZA. Dr Piotr Okapa jest jednym z dwóch najlepszych lekarzy, jakich znam w Warszawie.
MalgosiaZ pisze:Beata Popek pisze:Zapewniam Panią, że jeżeli koty uda się złapać, trafią do LEKARZA. Dr Piotr Okapa jest jednym z dwóch najlepszych lekarzy, jakich znam w Warszawie.
Zapewne jeden lepszy od drugiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Silverblue i 822 gości