Zaadoptuję dwupak

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob maja 12, 2012 17:38 Re: Zaadoptuję dwupak

ASK@ pisze:
Kasia D. pisze:I jak w Polsce ma być dobrze skoro ludzie nie rozumieją co się do nich mówi/pisze.
Napisane jak byk: kociaki, jedno tri, drugie rude.

A w ofertach dokładnie co innego. :roll:

Wiesz,że nigdy nie wiadomo co serce powie.Nigdy.

To prawda.
Chciałam dziewczynkę, rudą, a zdecydowałam się adoptować dwóch chłopaków - pingwiny. :P

Później "dorobiłam się" jeszcze dwóch dziewczynek ( krówek :D )

Wszystkie zaprezentowane koty są cudne. Może domek wybierze spośród nich :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob maja 12, 2012 18:15 Re: Zaadoptuję dwupak

Ja marzyłam zawsze o czarnym a do wyboru był tylko rudy.Czarny miał być później a przygarnęłam biało-bure które najmniej w ogóle mi sie podobały.Bywa różnie z uczuciami.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob maja 12, 2012 21:49 Re: Zaadoptuję dwupak

Ja miałam mieć rudzielca albo trikolorka. Szylkretki też bardzo brałam pod uwage. W zadnym razie nie chciałam czarnego... i do tego miał być starszy. Nie chcieliśmy młodego kota. A adoptowaliśmy kilkumiesięczną czarnuszkę.
Obrazek

bira

Od: Śro kwi 11, 2012 20:04

Post » Nie maja 13, 2012 3:27 Re: Zaadoptuję dwupak

Doskonale Was rozumiem. Kicuś [*] tak cały czas liniał, że się zarzekaliśmy, że następny kot będzie łysy :twisted: , poza tym zawsze najbardziej lubiłam whiskasowe umaszczenie. Kicuś był bury. Ze względu na Kicusia pokochałam buraski. Po jego śmierci chciałam adoptować buraska i rudzielca. Pingwinki nigdy mi się nie podobały i mam buro-rudą kotkę (jest ok - mieściła się w oczekiwaniach kolorystycznych) i długowłosego pingwinka :mrgreen: i nie zamieniłabym ich za żadne inne.
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Nie maja 13, 2012 9:57 Re: Zaadoptuję dwupak

nie wiem, czy już nie za późno, ale jeszcze w razie czego podrzucę naszych rudzielców:
viewtopic.php?f=1&t=140172

dwaj młodzi, ale dorośli, bardzo ze sobą zżyci - od ponad dwóch miesięcy mieszkają u nas w jednym pokoju i strasznie, strasznie już im smutno... :(

praktycznie full wypas - wykastrowani, odrobaczeni kilkukrotnie, Miki już raz zaszczepiony, Morti jeszcze kończy steryd, bo miał jakieś uczulenie - po zakończeniu tabletek też go zaszczepimy

możemy podwieźć kociaki na miejsce - bo i tak zawsze staramy się osobiście zapoznać z domkami :)

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie maja 20, 2012 12:43 Re: Zaadoptuję dwupak

Kasting wygrały maluchy. Niestety podany numer telefonu jest niepełny :( Na wysłaną pod podany adres e-mail wiadomość siostra nie doczekała się odpowiedzi :(
W związku z tym domek będą miały kotki z innego źródła.
Wielka szkoda, że tak się stało ale najważniejsze, że inne maluchy znajdą domek a moja siostra będzie miała kocie towarzystwo.
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Obrazek

Irlandzka Myszka

Post » Nie maja 20, 2012 14:29 Re: Zaadoptuję dwupak

szkoda, ze mną się nikt nie skontaktował

krist

Od: Śro gru 21, 2011 22:25

Post » Nie maja 20, 2012 15:46 Re: Zaadoptuję dwupak

krist pisze:szkoda, ze mną się nikt nie skontaktował

Irlandzka Myszka pisze:Kasting wygrały maluchy. Niestety podany numer telefonu jest niepełny :( Na wysłaną pod podany adres e-mail wiadomość siostra nie doczekała się odpowiedzi :(
W związku z tym domek będą miały kotki z innego źródła.
Wielka szkoda, że tak się stało ale najważniejsze, że inne maluchy znajdą domek a moja siostra będzie miała kocie towarzystwo.

Jak inaczej miała się kontaktować skoro takie były namiary
Obrazek

Irlandzka Myszka

[poprzednia]