Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 12, 2012 12:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

lidka02 pisze:Witam :1luvu:

heloł :piwa:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob maja 12, 2012 12:31 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

o to widzę poważne badania się szykują. Garfa i Toffa zostawiasz z Twoją mamą ? :wink: Pewno będą tęsknić za Wami :D

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Sob maja 12, 2012 12:49 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Doberek Karolka :D Miłej soboty :ok: Będziemy tęsknić, jak wyjedziecie. Dobrze, że na krótko :wink:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob maja 12, 2012 12:56 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Jakie krótko :(
2-3 dni to nie jest krótko :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob maja 12, 2012 13:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bulba pisze:Doberek Karolka :D Miłej soboty :ok: Będziemy tęsknić, jak wyjedziecie. Dobrze, że na krótko :wink:

no najpierw slyszalam ze to sie jedzie na dzien, ale jak zadzwonilam to powiedzial ze mam sie szykowac ze do srody zostaniemy, a jezeli nie stawimy sie na 8-9 góra to badan mu nie zrobia wiec do czwartku posiedzimy ale wujek ma nas zawieźć więc nie powinno być problemu z odjazdem na czas
Ostatnio edytowano Sob maja 12, 2012 13:28 przez Karolek(ona), łącznie edytowano 1 raz
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob maja 12, 2012 13:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Wiesz, czemu na 2-3 dni? Założę się, że dlatego, że nfz zwraca szpitalowi dopiero za 3 dni pobytu pacjenta.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob maja 12, 2012 13:29 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

joszko89 pisze:o to widzę poważne badania się szykują. Garfa i Toffa zostawiasz z Twoją mamą ? :wink: Pewno będą tęsknić za Wami :D

wolałąbym zostac z nimi w domu - Filipa znowu bede goniła po szpitalu jak ostatnio

Karolek(ona)

Post » Sob maja 12, 2012 13:30 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MalgWroclaw pisze:Jakie krótko :(

przynajmniej bedziecie mieli spokój ode mnie :D

Karolek(ona)

Post » Sob maja 12, 2012 13:36 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:

Ale my nie chcemy takiego spokoju
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob maja 12, 2012 13:46 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bulba pisze:
Karolek(ona) pisze:

wydaje Ci sie

Karolek(ona)

Post » Sob maja 12, 2012 13:46 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Obrazek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob maja 12, 2012 13:47 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

bozena640 pisze:Obrazek

halu :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Sob maja 12, 2012 17:39 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:

Witanko Karola!Nie nie zgadzam się będzie nudno i smutno :( MalgWrocław ma rację czemu trzy dni :| Kurde!TŻ sobie wyjechał,wraca w czwartek w nocy.Teraz to już sfiksuję do końca :crying: Koleżanki chcą do mnie jutro przyjść,a ja nie chcę :roll: One nie lubią kotów i śmieją się że krew i takie rzeczy kotu się robi.Twierdzą że nienormalna jestem.Lamblie mi wniosą na butach.Nie wiem jak się ich pozbyć by nie przyszły.Ja bym poszła do nich,ale one się uparły do mnie bo jedna ma remont,a druga nie wiem :x
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob maja 12, 2012 17:49 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:

Witanko Karola!Nie nie zgadzam się będzie nudno i smutno :( MalgWrocław ma rację czemu trzy dni :| Kurde!TŻ sobie wyjechał,wraca w czwartek w nocy.Teraz to już sfiksuję do końca :crying: Koleżanki chcą do mnie jutro przyjść,a ja nie chcę :roll: One nie lubią kotów i śmieją się że krew i takie rzeczy kotu się robi.Twierdzą że nienormalna jestem.Lamblie mi wniosą na butach.Nie wiem jak się ich pozbyć by nie przyszły.Ja bym poszła do nich,ale one się uparły do mnie bo jedna ma remont,a druga nie wiem :x

powiedz im ze Cie jutro ni ema i nie otwieraj - do teściowej idziesz na obiad

Karolek(ona)

Post » Sob maja 12, 2012 17:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:

powiedz im ze Cie jutro ni ema i nie otwieraj - do teściowej idziesz na obiad

Spotkałam jedną z nich jak szłam od weta dziś i ta powiedziała drugiej.Ledwo wróciłam się telefon rozdzwonił.Wiedzą że TŻ-a nie ma i dlatego chcą przyjść,ale ja mówię że nie wiem co jutro będę robić.
Powiedziałam że mogę być u weta.Wieczorem ma mi smsa przysłać ta co dzwoniła to jej odpiszę że nie u mnie bo zakaz stresu dla kota :mrgreen: Po tym to już na bank potwierdzą "wariatka" Wisi mi to.
Moja matka je zna niech do niej idą bo kościół coś jak zielonoświątkowy je łączy,a ja w nic nie wierzę.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

[poprzednia][następna]