Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Ej, no Gibutku, przecież Ci pisałam, że Bunia jest cały czas chora na grzyba, więc musi być odseparowana (i jeszcze przez jakiś czas będzie musiała). U mnie siedzi w klatce w zamkniętej kuchni. Po każdym jej wyjściu myję odkażaczem podłogę, a ręce dezynfekuję po każdym kontakcie z kotem. Bunia nie może iść do domu z innymi kotami jeżeli nie może być izolowana. A co do propozycji i dokarmiania podczas naszego pobytu w Gruzji, to tak jak Ci pisałam na PW nie wchodzi to w grę chociażby z tego powodu, że moi rodzice też przez chwilę będą mieszkać w moim domu podczas mojej nieobecności. Poza tym przychodzenie do niej raz na dobę jest takie sobie - a niech zacznie się coś dziać i trzeba będzie szybko zareagować i jechać z nią do weta?
Gibutkowa pisze:Ina już po testach - dwa minusyNa USG wyszła powiększona wątroba, w oku wylew i przekrzywia główkę w prawo (a więc mi się jednak nie zdawało). To może być różnie - uraz po wypadku, guz mózgu (tfu tfu) a może głowa być wynikiem wylewu a wylew mieć podłoże nerkowe (także trzeba będzie zrobić pełne badanie krwi plus okulista). Dostała intenstinala bo w jelitach ciapka więc pewnie sraczuszka. Trochę się boi, trochę krzyczy ale też mruczy
lidka02 pisze:Gibutkowa pisze:Ina już po testach - dwa minusyNa USG wyszła powiększona wątroba, w oku wylew i przekrzywia główkę w prawo (a więc mi się jednak nie zdawało). To może być różnie - uraz po wypadku, guz mózgu (tfu tfu) a może głowa być wynikiem wylewu a wylew mieć podłoże nerkowe (także trzeba będzie zrobić pełne badanie krwi plus okulista). Dostała intenstinala bo w jelitach ciapka więc pewnie sraczuszka. Trochę się boi, trochę krzyczy ale też mruczy
Za minusy![]()
Gibutkowa pisze:lidka02 pisze:Gibutkowa pisze:Ina już po testach - dwa minusyNa USG wyszła powiększona wątroba, w oku wylew i przekrzywia główkę w prawo (a więc mi się jednak nie zdawało). To może być różnie - uraz po wypadku, guz mózgu (tfu tfu) a może głowa być wynikiem wylewu a wylew mieć podłoże nerkowe (także trzeba będzie zrobić pełne badanie krwi plus okulista). Dostała intenstinala bo w jelitach ciapka więc pewnie sraczuszka. Trochę się boi, trochę krzyczy ale też mruczy
Za minusy![]()
Lidziu ale minusy właśnie są
Gibutkowa pisze:Ina już po testach - dwa minusyNa USG wyszła powiększona wątroba, w oku wylew i przekrzywia główkę w prawo (a więc mi się jednak nie zdawało). To może być różnie - uraz po wypadku, guz mózgu (tfu tfu) a może głowa być wynikiem wylewu a wylew mieć podłoże nerkowe (także trzeba będzie zrobić pełne badanie krwi plus okulista). Dostała intenstinala bo w jelitach ciapka więc pewnie sraczuszka. Trochę się boi, trochę krzyczy ale też mruczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 31 gości