Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzuszki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 11, 2012 20:59 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

eeeeeeee... był chłopak nie do zdarcia.... każdy chłop we wsi, jakby co, umiał naprawić... :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt maja 11, 2012 21:00 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

Thorkatt pisze:
Hanulka pisze:oj :ryk: i kijem go, i ręcznie, i z popychu i z kopa, i z rowu go za ...... i zawsze działał.. po kilku dniach, ale zawsze.... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

jak sie zimą zaczęło pchać to na wiosne zawsze ruszał :ryk:

Policjant zatrzymuje samochód:
- Siódmy raz pana zatrzymuje i siódmy raz gubi pan ładunek!
- A ja siódmy raz panu powtarzam, że jest zima, a ten samochód to piaskarka...
krynia08

Post » Pt maja 11, 2012 21:01 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

krynia08 pisze:
Thorkatt pisze:
Hanulka pisze:oj :ryk: i kijem go, i ręcznie, i z popychu i z kopa, i z rowu go za ...... i zawsze działał.. po kilku dniach, ale zawsze.... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

jak sie zimą zaczęło pchać to na wiosne zawsze ruszał :ryk:

Policjant zatrzymuje samochód:
- Siódmy raz pana zatrzymuje i siódmy raz gubi pan ładunek!
- A ja siódmy raz panu powtarzam, że jest zima, a ten samochód to piaskarka...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt maja 11, 2012 21:02 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

Hanulka pisze:eeeeeeee... był chłopak nie do zdarcia.... każdy chłop we wsi, jakby co, umiał naprawić... :mrgreen:

Jak podwoić wartość Malucha?
- Zatankować do pełna... :ryk:
krynia08

Post » Pt maja 11, 2012 21:03 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

:ryk: :ryk:
Zatrudnił się Marian w policji. Przez jakąś niedoróbkę wypłaty przez trzy miesiące nie dostawał.
- Co jest, Jadziniak, pieniędzy nie potrzebujecie? - zagadnął go przełożony, kiedy sprawa wypłynęła.
- E, niee, jasne, że potrzebuję, ale myślałem, że jak mi pistolet dali, to już dalej mam sobie sam radzić.
krynia08

Post » Pt maja 11, 2012 21:11 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt maja 11, 2012 21:11 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

Obrazek Bieganie o świcie, odżywianie się tylko zdrową żywnością i całkowita rezygnacja z używek i szkodliwych nawyków mogą znacząco przedłużyć tę waszą żałosną wegetację.
krynia08

Post » Sob maja 12, 2012 10:39 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

Za 2 godz Dyrka zrobi nowe allegro dla Pani Hanki :ok:
krynia08

Post » Sob maja 12, 2012 10:53 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob maja 12, 2012 11:02 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

Mruczeńka1981 pisze:Moze cos zmienic???
http://allegro.pl/show_item.php?item=2341161705

GIBUTKOWA!!!!!!!!!
krynia08

Post » Sob maja 12, 2012 11:41 Re: Niewidzialni... otwórz oczy na kocią niedolę - pomóż pom

banerek zamówiony
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]