Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Bibuś przepraszam za OT ,ale ten kot ze zdjęcia wygląda jak cukiereczek.
Napisz coś o nim ,prosze.
Jestem fanką ślicznika![]()
I perskich w ogóle...
dorcia44 pisze:przeciętnie 200-250 zł to zależy czy pójdą nam na ręke jak zwykle czy nie ,czy trzeba robić badania krwi czy nie![]()
kota sterylizuje po znajomości za 200zł u swojej wetki ,to wcale nie tanio ,tym bardziej ze dochodzi jeszcze wizyta kontrolna i zastrzyk..
bibuś pisze:Dorciu - buziaki dla Ciebie i pacjentki![]()
sorki za OTkotkins pisze:Bibuś przepraszam za OT ,ale ten kot ze zdjęcia wygląda jak cukiereczek.
Napisz coś o nim ,prosze.
Jestem fanką ślicznika![]()
I perskich w ogóle...
nie wiem ile ma z persa, matka była brytką krótkowłosa a ojciec podobno pers ale nie widziałam- to mój pan i własciciel KOT BIBI- mój pierwszy kot w zyciu, ma 3 latka , kupiłam go na allegro i przyjechał do mnie TIR-em 600km. Mam fioła na jego punkcie, wykastrowaółam i rozpieszczam do granic mozliwości a on to skutecznie wykorzystuje. Jest troszkę nerkowcem od czasu do czasu ma zapalenie pecherza ale jakos temu radzimy.Nie lubi sie czesac a sierść ma fatalną do utrzymania ale jak go raz ostrzygłam to sie wstydził chodzic i obraził sie na amen. Jest dość spory ok 6kg ale włos go jeszcze powieksza
Mam jeszcze brytkopodobnego rudzielca 7 kg szczyt grzeczności i kulturki kociej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 108 gości