Kociara82 pisze:
mam na pw tak wymiatajace zdjecia Mysi, ze konkurencja w tej edycji moze sie za nia schowac
a niby "tylko zwykly burasek" a ma tyle uroku kotosobistego w sobie, ze nie sposob sie oprzec![]()
![]()
Łoj

kalair pisze:Witaj Mysiuniu,co porabiasz w taki ładny dzionek??
mmmrrraaauuu,śpiuchałam sobie z DUżym,mmmrrraaauuuu
rudy kociak pisze:
jeszcze mi raz powiesz o Mysi zwykły burasekto nie odpowiadam za siebie zapamiętaj sobie to raz na jutro to jest najpiękniejszy burasek na forum i jużciotka ty szybko wstawiaj te zdjęcia,bo nie mogę doczekać się
zołza jedna dostała zdjęcia ślicznoty i chwali się wszem i wobec
![]()

Danusia pisze:
czesć moje kochanie![]()
![]()
mmmrrraauauu moja Najukochańsza Cioteczko Danuś

Kociara82 pisze:ja to pisalam teoretycznie, bo ludzie raczej tak reaguja na burasiatka. Dla mnie Mysia jest przepiekna kotunia, przeurocza i niech sobie gadaja wokol, ze "zwykly buras", ale mnie sie ten "zwykly buras" bardzo podoba, bo ma piekne oczka, glosik slodki, pysio do schrupania, a lapenki...![]()
![]()
![]()
i ten puszysty ogonek
o brzuszku nie wspomne juz....
Justa opowiadala mi jak kiedys miala buraski do adopcji i jakas kobieta chciala piekne kotki. A jak zobaczyla te tygryski male to stwierdzila, ze takie zwykle sa, nic w nich pieknego....
To wlasnie na zlosc takim osobom jak tamta pani ta edycja kotnkursu pokazemy te "zwykle burasy" i udowodnimy, ze wcale nie takie zwykle
Mnie to ogólnie wkurza jak słysze,to tylko kot
Kiedyś znajomka była u mnie i Misię w miedzyczasie cmokałam,miziałam,mówiłam ,że ją kocham uwielbiam,a ta na to,przecież to tylko kot
Więcej się nie pojawiła u mnie,znaczy kontakt z nią mam i owszem,ale do mnie już więcej nie przyjdzie