WIEEELKI TYGRYSEK PĘKNIĘTA PRZEPONA, MA DOM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 28, 2012 19:43 Re: WIEEELKI TYGRYSEK PĘKNIĘTA PRZEPONA,POBITY rachunek 80

Dobrze mu w takim DT :)

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt maja 11, 2012 18:40 Re: WIEEELKI TYGRYSEK PĘKNIĘTA PRZEPONA,POBITY rachunek 80

Może alinka6 napisze w wolnej chwilki coś więcej, ale ja tylko krótko - Zdziś ma swój dom. Jestem w szoku, cieszę się i jak pomyślę... To jest niesamowite, Zdzisiu Chomik ma swój własny dom.
:D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt maja 11, 2012 19:20 Re: WIEEELKI TYGRYSEK PĘKNIĘTA PRZEPONA,POBITY rachunek 80

anita5 pisze:Może alinka6 napisze w wolnej chwilki coś więcej, ale ja tylko krótko - Zdziś ma swój dom. Jestem w szoku, cieszę się i jak pomyślę... To jest niesamowite, Zdzisiu Chomik ma swój własny dom.
:D

bo jego nie da się nie kochać :D
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt maja 11, 2012 19:26 Re: WIEEELKI TYGRYSEK PĘKNIĘTA PRZEPONA,POBITY rachunek 80

A miałam Cię pierwszą zawiadomić, bo to dzięki Tobie mu się udało.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt maja 11, 2012 20:17 Re: WIEEELKI TYGRYSEK PĘKNIĘTA PRZEPONA,POBITY rachunek 80

anita5 pisze:to dzięki Tobie mu się udało.

Dokładnie! :1luvu:
Chomiczek w niedzielę zamieszkał w bardzo dobrym domu, świadomym, razem z dwoma azylowymi kotkami (adoptowaną niedawno 10letnią kotka i kocurkiem - rówieśnikiem Chomiczka) oraz dwoma pieskami.
Miałam początkowo bardzo dużo obiekcji, bo Zdziś atakował inne koty, ale obie panie namawiały mnie i były dobrej myśli. Bogu dzięki, że spróbowałam, bo Chomiczek bardzo szybko zaprzyjaźnił się z kocurkiem i jednym z psów, ładnie się z nimi bawi, a reszta gromadki go na razie mało co obchodzi :D
Na razie na ręce nie, i "hop na kolanka" też nie, ale okazuje dużym sympatię i przywiązanie, daje czoło do całowania, a one są Zdzisiem zachwycone. Bardzo podobają mu się spacerki na smyczce, bo może sobie obgryzać trawkę i wygrzewać futerko w słońcu. Tak ma się teraz Zdziś 8)
Aha, i to był jeden, jedyny domek zainteresowany adopcją Chomiczka... :wink:
Obrazek
Obrazek

alinka6

Od: Czw lip 09, 2009 21:50

Post » Pt maja 11, 2012 21:12 Re: WIEEELKI TYGRYSEK PĘKNIĘTA PRZEPONA,POBITY rachunek 80

alinka6 pisze:
anita5 pisze:to dzięki Tobie mu się udało.

Dokładnie! :1luvu:
Chomiczek w niedzielę zamieszkał w bardzo dobrym domu, świadomym, razem z dwoma azylowymi kotkami (adoptowaną niedawno 10letnią kotka i kocurkiem - rówieśnikiem Chomiczka) oraz dwoma pieskami.
Miałam początkowo bardzo dużo obiekcji, bo Zdziś atakował inne koty, ale obie panie namawiały mnie i były dobrej myśli. Bogu dzięki, że spróbowałam, bo Chomiczek bardzo szybko zaprzyjaźnił się z kocurkiem i jednym z psów, ładnie się z nimi bawi, a reszta gromadki go na razie mało co obchodzi :D
Na razie na ręce nie, i "hop na kolanka" też nie, ale okazuje dużym sympatię i przywiązanie, daje czoło do całowania, a one są Zdzisiem zachwycone. Bardzo podobają mu się spacerki na smyczce, bo może sobie obgryzać trawkę i wygrzewać futerko w słońcu. Tak ma się teraz Zdziś 8)
Aha, i to był jeden, jedyny domek zainteresowany adopcją Chomiczka... :wink:

bo to był TEN domek i już :mrgreen:
a zdjątka jakieś będą?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt maja 11, 2012 23:14 Re: WIEEELKI TYGRYSEK PĘKNIĘTA PRZEPONA,POBITY rachunek 80

:ok:
bardzo dobre wiadomosci :)

kciuki, żeby już zawsze dobrze było :) :ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw lip 05, 2012 9:37 Re: WIEEELKI TYGRYSEK PĘKNIĘTA PRZEPONA, MA DOM

Obrazek

Zdziś ze swoim przyjacielem.
Tak się ma nasz bohater w swoim domu.
Nigdy bym nie uwierzyła, że on się zaprzyjaźni z innym kotem - a tu takie coś. :D
Jak cudownie widzieć tego wielkiego, kochanego kota takiego szczęśliwego.

I to dzięki alince6 :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw lip 05, 2012 19:57 Re: WIEEELKI TYGRYSEK PĘKNIĘTA PRZEPONA, MA DOM

Choć nie pisałam, to podczytywałam cały czas...Dziduś w domku, matko kochana! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak się cieszę!
Nareszcie!
I jaki zadowolony, jaki zakumplowany...po prostu super! :ok: :ok: :ok:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

[poprzednia]