Prakseda - przeciez pisalam ze kotki nie moge przetrzymac i jesli ktos by iwedzial gdzie mozna by ja przetrzymac lub moze sam by mogl ja przetrzymac po zabiegu to moglby dac mi znac

Beliowen - ja przeciez nie pisze zeby ludzie na tym forum nie pomagali zwierzętom ! i nie pisze ze sama nie chcei m pomagac przeciez - gdyby tak bylo to kilka zwierzat ktore spotkalam na swojej drodze prawdopodobnie by juz nie zyly.
chodzilo mi o to ze rodzenie dzieci - czy to przez ludzi czy koty jest naturalne i oczywiscie lepiej zeby koty sterylizowac ale jesli doszlo do tego ze kotka je urodzi to przeciez nie oznacza to ze male będa cierpialy katusze ! mozna znalezc im jakos dom a przynajmnije probowac,jak nie to je dokarmiac i dawac wode a w przyszlosci te ktore sa kotkami wysterylizowac je.
Sama spotkalam sie juz z tym ze czlowiek zabil bezbronne male kotki albo potracil kota samochodem albo ze ktos sie znecal nad swoim psem ale sa rowniez osoby ktore dokarmiaja koty,daja im wode,w zimie daja im schronienie wiec jednak nie wszystkie koty za zdane tylko na siebie