Z szylkretką! Tak trzymać!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:moja kuzynka w domu rodzinnym miala taka mala wirówke w łazience i jej durni koledzy jak byli mali wsadzili tam znalezionego kotka - nie pamietam co sie z nim stalo, ale chyba ciotka weszla na wszystko i przerwala to i kot jedynie mokry byl. Nawet nie chce wiedziec co sie stalo
ale reklama nie tylko dzwignia handlu ale i pomysłowosci i ci od reklam powinni czasem mózgu uzywać zanim cos nakręca i puszcza przed 22-gą
MalgWroclaw pisze:Karolek(ona) pisze:moja kuzynka w domu rodzinnym miala taka mala wirówke w łazience i jej durni koledzy jak byli mali wsadzili tam znalezionego kotka - nie pamietam co sie z nim stalo, ale chyba ciotka weszla na wszystko i przerwala to i kot jedynie mokry byl. Nawet nie chce wiedziec co sie stalo
ale reklama nie tylko dzwignia handlu ale i pomysłowosci i ci od reklam powinni czasem mózgu uzywać zanim cos nakręca i puszcza przed 22-gą
I nie tylko od reklam, Karolinko.
Jest taki serial "Alex", z psem policyjnym w głównej roli. W jednym z odcinków ten pies rano biegnie panu po zakupy, przez ulice ruchliwe (a jakże). Puszczane bez opieki i dozoru psy to norma. Kiedyś usłyszałam komentarz "mój pies lepiej zna przepisy drogowe niż pani". Właśnie o bezpieczeństwo biegających psów chodzi mi najbardziej. A twórcy "Aleksa" utwierdzają widzów w przekonaniu, że wszystko jest ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości